8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kocourek Macíček

8. 05. 2009 | Vaše příběhy

Vždycky jsem si přála mít doma kočičku, ale nemohla jsem ji mít, protože jsme měli pejska vlčáka Britečka, který kočky neměl rád. Neublížil jim, ale asi by je utahal, bral by je místo hračky, a to jsem nikdy nechtěla riskovat. Když ale před dvěma roky zemřel, a pořídili jsme si malé štěně, tak mě napadlo, že mám jedinečnou příležitost si kočičku pořídit. Když spolu budou vyrůstat, tak by si na sebe mohli dobře zvyknout.

Asi měsíc poté, co jsme si donesli malého Ronečka domů, jedna kolegyně z práce nabízela koťata. Hned jsem si jedno zamluvila, ale chtěli jsme jen kocourka, abychom neměli koťátka. Za týden jsme si pro něj jeli. Pojmenovali jsme ho Macíček, protože to byla malá chlupatá kulička.

Když jsme ho dovezli domů, přemýšleli jsme, jak ho seznámíme s divokým štěnětem Ronem. Opatrně jsme ho chytli do náruče a pustili Ronečka. Ten ho očichal, olízal a za chvíli byli kamarádi. Jen jsme měli strach, co budou dělat, když u toho nebudem my. Tak jsme je pustili oba na dvůr, a nenápadně přes okno sledovali co se bude dít. K našemu velkému překvapení si spolu krásně hráli, pak zalezli oba do psí boudy a tam společně usnuli.

Pak už jsme věděli, že je můžeme nechávat spolu, i když odjedem z domu pryč. Jenže po roce jsme si pořídili druhého pejska. Opět jsme měli strach, co malá Jessynka řekne na Macíka. Naštěstí to dopadlo úplně stejně, jak s Ronem. Jessy si ho hned zamilovala, a neustále ho oblizovala, což dělá i nám a Ronovi.

Jenže po roce Macík dospěl a začal si vše značkovat. Tak jsme ho přestali brát na noc domů, a brali ho jen večer na krmení a hrátky, pak šel ven. Ale to se nelíbilo Ronečkovi!!! Byli zvyklí spolu spát. Každý večer, když odešel Macík, začal předstírat, že se mu chce na záchod. My ho pustili ven, on si lehl k Mackovi a nechtěl jít zpátky domů.

Nutili jsme ho pomalu násilím. Dnes už jsme pochopili, že Roneček bez Macka ani neusne. Tak pro nás bohužel Ron s Macíčkem spávají na dvoře v boudě a jen Jessynka spí s námi doma. Jessy ho má taky moc ráda, ale naštěstí nás má radši a chce být s námi. Ron dal přednost kocourkovi před pánečkama. Každá naše návštěva se diví, že dva vlčáci tak mají rádi kočku, že bez ní jeden ani nemůže být.

Autor: Jessynka



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Kocourek Macíček:

Kocourek Macíček
Kocourek Macíček
Kocourek Macíček
Kocourek Macíček
Kocourek Macíček
Kocourek Macíček
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tak to je můj sen, aby naše Norinka přijala aj kocourka,
ale ta,...jak vidi kočičku...už má rudo před očima!
Ale čte se to výýýborně, je to jak Večerníček pro chovatele psů.
Obrázek uživatelky
profil
pěkný příběhSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlík to tak jen vypadá, kolikrát se psi o něj přetahují, já letím Macka zachránit, ale ten se hned vrátí za něma, asi se mu to líbíSmajlík Roneček s Mackem spolu spí v psí boudě a mají se moc rádiSmajlík s Jessy se taky mají rádi, ale Macík má radši Rona, a Ron má radši Macka než Jessy a nás
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles