Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Terinka

5. 05. 2009 | Vaše příběhy

 

Terinka... Tak tohle jméno se mi vždycky hrozně moc líbilo, vždy sem si říkala, že tak buď pojmenuju svoje mimi a nebo pejska.

 

Už přes tři roky mám největší lásečku, jorkšírku Terinku. Jelikož jsem  pomáhala s výchovou svého bratra a sestry, tak můžu říct, že pejsek je také tak náročný. Kdž je to miminko, tak to brečí, počůrává se, neustále se hlídáte abyste na něj nešlápli a musíte se o něj starat a hlavně ho vychovat, opravdu to není žádná legrace.

 

Dost lidí mi říkalo, že já si pejska pořídila, abych na ni mohla jen křičet, ale podle mě výchova je tak trochu víc náročná a teď? Teď mám nejvychovanějšího psa, co můžu mít. Umí hodně povelů, jako jsou základní sedni, lehni, místo, na pelíšek, ale také roztomilé, dej pusu a tak .:-)

 

Hodně věcí jsme omezili a změnili, na dovolené začala jezdit se mnou a vždy se jí to líbilo. Jezdíme spolu na kole, kde Terinka je hlavní navigace a já řidič. Zažili jsme spolu hrozně moc zážitků a vzpomínky máme krásné, teda alespoň já ano. Její dětství pro mě bylo něco úplně jiného, jen nemám ráda, když musíme na veterinu na injekce, bojím se jich víc než ona.

 

Také má trápení s klouby, je to toy pejsek, takže na ně dost trpí, ale poctivě baští prášečky, takže to ani nejde vidět.

 

No a náš nejnovější zážitek? Terinka čeká miminka, před skoro třemi měsíci jsem ji dávala připouštět, takže už to nebude naše mimčo, ale velká holka, která se bude muset postarat o malé píďalky. Když jsme byly poprvé na ultrazvuku, tak nám paní doktorka řekla, že budeme mít dvě štěnátka.

 

Asi tak v 50 dnů březosti jsme byly na sonu znovu, tak nám vesele oznámila, že budou tři až čtyři. Nechápu, kam se to do ní vejde, i když je fakt, že přibrala z 2,60 kg na 4 kg.

 

Je to zvláštní období, těch nervů kolem toho, ale také i plánů a myšlenek. Přečetli jsme hrozně moc článků, kde radí jak se chovat při porodu a s čím pomáhat. Terinka má v nejbližších dnech termín, ale už teď s tím musíme počítat, protože se počítá plus a mínus pět dnů.

 

Tak doufáme, že to proběhne v pořádku a že budou všichni zdraví. Pokud uvažujete, že si pořídíte pejska, tak můžu jen říct, jděte do toho, je skvělý mít takové třeštidlo, které vám rozumí a miluje vás.

           

           


Autor: Vercaonlin

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Terinka:

Terinka
Terinka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !