Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

ZOO Liberec uspořádá Den otců s medovinou a svařákem

12. 11. 2009 | ZOO Liberec

ZOO Liberec uspořádá v sobotu 14. listopadu Den otců. Každý muž, který do zoologické zahrady v době od 8 do 17 hodin dorazí se svým potomkem (alespoň jedním), dostane na pokladně poukaz na jeden svařák zdarma. Poukaz bude moci proměnit za lahodný nápoj tentýž den v našem bistru Gibon.


Zároveň bude v ZOO možnost ochutnat i pravou včelí medovinu a rovněž ji i zakoupit. Na děti pak čeká tzv. kaštanová ZOO - pokud malý návštěvník donese alespoň jedno námi chované zvíře vyrobené z kaštanů a sirek, získá od nás zdarma plakát ZOO Liberec.

kastanova-zooStejně jako při květnovém Dni matek i na Den otců se návštěvníci na vybraných výbězích dozvědí zákulisní informace o našich největších plemenících a zasloužilých otcích, jako je třeba velbloudí samec Claudius, který již zplodil čtyřiadvacet potomků.


Zdroj: Zoo Liberec.cz

Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !