8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

ZOO Liberec v době adventu a Vánoc

4. 12. 2009 | ZOO Liberec
Hned čtyři večerní prohlídky uspořádá ZOO Liberec v době adventu. 

Každá z nich bude trochu jiná, pokaždé návštěvníky čeká překvapení. Na první prohlídce potkají Mikuláše s čertem, na druhé a třetí slavnostně otevřeme novou drobnou expozici, na čtvrté pak bude svařák zdarma pro všechny (ve věku 18+) a také živý betlém. Pokud děti do 15 let přinesou na kteroukoli z večerních ZOO nové a nepoužité školní potřeby pro sirotky z Burkiny Faso (projekt Pomozme budoucnosti), projdou do zahrady zdarma!

V rámci večerních prohlídek chystáme celou řadu komentovaných stanovišť, která si lidé mohou projít kdykoli a jakkoli budou chtít. Pevné časy pak mají jen dvě: koupání slonů (vždy v 17.30) a krmení lachtanů (vždy v 18.30).

Na Štědrý den umožníme zájemcům opět vstup za tzv. dobrovolné vstupné. Návštěvníci tedy nebudou na pokladně zoologické zahrady nic platit, mohou zde ale naopak zanechat zcela libovolnou částku ve prospěch našich chovů. Během vánočních prázdnin (i na Nový rok) bude zahrada otevřena v běžné době, tedy od 8.00 do 17.00 hodin, výjimkou jsou Štědrý den a Silvestr, kdy zavíráme již v 15.30.

 

Večerní prohlídky se konají  4., 10., 17. a 22. 12. vždy od 17.00 do 19.00 hodin.

 

Zdroj: ZOO Liberec

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
vhodné na návštevu s detmi
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles