Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Záchrana koťátek

13. 06. 2012 | Vaše příběhy
Psal se rok 2005. Chodila jsem do 8. třídy základní školy a zrovna si užívala prázdnin. Bylo pár dní po Vánocích. Trávila jsem hodně času venku se svými kamarády a psem – milovníkem sněhu, kterého bylo všude plno. Bydleli jsme v panelovém bytě a při jedné procházce s Fidem jsme si všimli dvou maličkých krásných koťátek, která se hřála ve sklepním okně – od místnosti, kde se ohřívá teplá voda do celého domu.

Bylo mi maličkých kočiček líto, byly vykulené a očividně i hladové. Kvůli psíkovi jsem si je domů vzít nemohla, tak jsem jim aspoň přinesla nějakou šunku. Okamžitě ji zhltly. Druhý den jsem se šla opět za nimi podívat, ale už tam nebyly. Věřila jsem, že si je nějaký hodný člověk vzal domů a dál se jejich osudem Záchrana koťáteknezabývala.

Po několika dnech se nám v domě něco rozbilo a nešlo topení. Přijeli opraváři. Museli otevřít právě tu místnost s oknem, kde se hřála koťátka.  Po jejich odjezdu se na domovních dveřích objevil vzkaz: „Máte ve sklepě koťata!“ Běžela jsem okamžitě do sklepa a tam pod schody se ty dvě uličky krčily. Zřejmě z okna spadly do místnosti. Ještě že se to topení rozbilo, jinak by tam určitě umřely.
Muselo se jednat. Nakrmila jsem je a nechala je ještě jeden den pod schody, a doufala, že by si je někdo mohl vzít. Přece jen, v sedmipatrovém paneláku bydlí hodně lidí... Samozřejmě všem byl jejich osud zřejmě ukradený, tak jsme se večer s tátou a bráchou sebrali, popadli velkou krabici, koťátka odchytili a zavolali do útulku.

Trvalo asi hodinu, než si pro ně přijeli. Doufám, že si ti dva mrňousci brzy našli domov. Byli krásní, neváhala bych ani minutu, ale bohužel jsem si ani jedno nechat nemohla.

Taradorizp - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !