Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Za žehličku do ZOO na Loučení s prázdninami

6. 09. 2011 | ZOO Děčín
Nejen pro školáky připravila děčínská ZOO na tuto sobotu 10. září od 14 hodin Loučení s prázdninami. Čeká vás prima odpoledne plné soutěží, písniček a zábavy v podobě loutkového představení, malování na obličej nebo jízdy na koni. Za zvířátky se bude možné v tento den dostat buď zcela zdarma, nebo se slevou.
 
„Stačí, pokud máte doma navíc nefunkční žehličku, rozbitou varnou konvici, vysavač, co už vypověděl službu, nebo jiný „vysloužilý“ elektrospotřebič. Pokud jej totiž v tento den donesete do ZOO, vyměníme jej s vámi před branou ZOO buď za jednu dětskou vstupenku, nebo za slevu ve stejné výši pro dospělého,“ vysvětlila tisková mluvčí ZOO Děčín Alena Houšková.

Za žehličku do ZOO na Loučení s prázdninamiV ZOO si pak příchozí budou moci užít například dvě loutková představení v podání Sváťova dividla – O Budulínkovi a Tři prasátka, malování na obličej, jízdu na koni, skotačení na skákacím hradu, připravena bude i minipřehlídka zájmových kroužků. Prezentovat se tímto způsobem bude ZOO Děčín (Teraristika, ZooKroužek, ZooKlub), DDM Březiny (biatlon, modelářství), Karate klub. „S ukázkami svých sportovních dovedností se přijdou představit také hráči BK Děčín a návštěvníky čeká i beseda s promítáním filmu o výzkumu a ochraně nártouna filipínského s Dr. Miladou Řehákovou, terénní zooložkou děčínské ZOO,“ doplnila mluvčí.

Akce Loučení s prázdninami začíná v sobotu 10. září ve 14 hodin!


Zdroj: Zoo Děčín

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ale do Děčína to máme daleko
Obrázek uživatelky
profil
Když pominu, že děti jsou už touto dobou zpátky v realitě (tedy ve škole) a s prázdninami se dávno rozloučily, není mi jasný ten nápad s vysloužilými elektrospotřebiči. K čemu to ZOO pomůže?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle