8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sofie

2. 05. 2009 | Vaše příběhy

Ahoj všichni,

mám ráda zvířata, můj muž ne. Přesto jsem si donesla krásné bílé chundelaté kotě s nádhernou angorskou srstí a pojmenovala ho Sofie.

Pletlo se nám pod nohy, dávalo o sobě vědět svým mňoukáním, později začalo mít chutě i na jiné kočičí pány. To můj muž nevydržel a byla kastrace. Chudáčka Sofii nám přivezli zcela jinou. Udělala jsem velikou chybu, že jsem toto dopustila. Přesto mě ještě obveselovala dlouhých sedm let. A těch chlupů všude, tak jsem luxovala denně, aby byl klídek. Těch poničených dveří, židlí, no škoda povídat.

Manžel udělal škrabadlo, ale nic nepomáhalo. Při velkém malování se nám pletla tak pod nohy, že manžel na ni šlápl, když lezl ze žebříku. Následoval úprk k veterináři, protože jí začalo téct z čumáčku. Injekce, a bylo vše v pohodě.

Naše domácnost se od té doby točila jen kolem Sofie.

Manžel se po několika letech smířil i se Sofií. Jenže k němu nikdy nechtěla jít, to ho štvalo asi nejvíce. Pro něho byla útěcha, když přišel domů a zašramotil klíči, Sofie se zvedla a přišla ho přivítat. A to bylo tak všechno.

Asi ta kočka věděla, že ji moc nemusí. Bohužel, po sedmi letech nás opustila na selhání ledvin. Nikdy jsem nevěděla, že takovéto nemoci postihují i kočky, které mají tolik životů. Víte, že jsem to obrečela?

Od té doby žádné zvíře ani nechci, můj muž je moc rád.

Ale takového pejska? No nebylo by to báječné s ním chodit na procházky?

Vaše čtenářka

Duxi


Autor: Duxi

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Docela nudaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles