8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Příběh s liškou

26. 05. 2009 | Vaše příběhy

Minulý rok jsem odjela na měsíc do Anglie, kde jsem studovala anglický jazyk. Byla jsem ubytována v anglické rodině. Jako domácí mazlíčky měly dvě perské kočky, které většinu času prospaly. Dům ubytovatelky byl v klidné ulici, a v zadní části měla zahradu se sezením ve stínu.

Zahrada byla obklopena zahradami sousedů. Z "mého" pokoje jsem měla pěkný výhled na zahradu. Jednoho dne při dělání domácí úlohy jsem při přemýšlení zvedla hlavu a uviděla jsem v prostředku zahrady nějaké zvíře. V první chvíli jsem si myslela, že si pořídila psa. Ale to jsem zavrhla, když je ubytovatelka velká milovnice koček.

Po lepším pohledu jsem zjistila, že je to liška. Pěkně si tam odpočívala. Běžela jsem za dcerou ubytovatelky a zeptala jsem se jí, zda mají nového psa. Ona že nemají. Tak sem jí řekla, že tedy na zahradě je liška. Nejprve zjistila, zda mají doma obě kočky a pak běžela na zahradu vyplašit lišku, aby utekla.

Liška byla pěkně rychlá, že jsme jí ani nezpozorovaly. Když jsem svou příhodu s liškou vyprávěla spolužákům, tak že je to tam normální. Prý lišky chodí i po silnici.

Autor: Kattkaa



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !