Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Naše kočka Micka

12. 05. 2009 | Vaše příběhy

Jmenuji se Tomáš (23 let), bydlím se svými rodiči a sestrou v malém městečku na Olomoucku v poměrně velkém rodinném domku na kopci.

 

Jednoho dne se kamarádově kočce narodilo pět  krásných koťátek, jedno jsme si vybrali a když trošku povyrostlo, tak jsme si ho přivedli domů, maminka sice říkala, že nechce mít doma kočku, jedině kocoura (kvůli koťatům), tak jsme si vybrali krásného kocourka a dali jsme mu jméno Mikeš. Bylo to takové krásné malé koťátko, převážně černé barvy, ale místa s bílými a béžovými flíčky. Tak originální zbarvení umí udělat jen sama příroda.

 

Mikeš si moc rád hrál a co měl nejraději, bylo mazlení (škrábání za krkem a na bříšku) a samozřejmě hračky (nejradši měl umělé myšky, ale je raději šňůrku, se kterou si dokázal hrát hodně dlouho).

Po nějaké době nám veterinář řekl, že nemáme kocoura, ale kočku, takže už jsme neměli Mikeše, ale Micku, sice musela jít na sterilizaci (kastraci), ale co se dalo dělat, maminka prostě nechtěla aby měla koťata.

Všichni jsme měli Micinku moc rádi a nejvíc ze všeho asi sestra, se kterou často spávala v posteli, už když byla ještě malé koťátko. Když měla Micka asi 2 roky, chytila svoji první živou myš.

A jak roky plynuly, Micka rostla a sílila, ráda lehávala topení, obloženém tenkými dřevěnými deskami, kde se v zimě (když se topilo) vyhřívala, nebo lehávala, na okně a vyhřívala se na sluníčku a nejlépe se cítila venku, kde mohla honit kdejaký hmyz a ptáčky a lovit po stromech.

 

Jednoho dne však přestala jíst a hubla a chřadla, máma ji vzala k veterináři a ten zjistil, že má Micinka nádor v břiše a že ji nedokážou pomoci a než by se měla trápit až by bolestmi a hladem zemřela, tak ji raději nechali utratit.

 

Už je to přibližně rok, co jsme o ni přišli a všichni na ni s láskou vzpomínáme, protože byla jedním z nás (členem naší rodiny), kde po ní zůstalo prázdno.


Autor: Hajt

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Hezká povídkaSmajlík)
My všechny kočičky kastrujeme, ať jde o pány či dámy. Také jsme jednu dávali utratit a to když se otrávila. To se stává, hlavní je, pokud jste jí dávali najevo, že jste rádi, že ji máte, dokud žilaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Hezký to příběh: )!...
Chudinka kočička:(-uplně se mi vybavily vzpomínky, když mi umřel můj první pejsek:'(!..
Já jsem ale - narozdíl tady od holek - čekala docela dlouhou chvíli, než jsem si pořídila dalšího!...Shelbynku miluju, ale - na svého jezevčího přítele z dětství Berta - nikdy nezapomenuSmajlík!....
Příběh ode mě dostává 10 bodů.
Obrázek uživatelky
profil
krásný, ale moc smutný příběh, souhlasím s weendy, nejlepší je hned si pořídit novou kočičku. Nám když zemřel pejsek, tak jsme se 3 týdny trápili, ale jakmile jsme si donesli nové štěně, neměli jsme čas na něj myslet
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles