8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Můj psí život

3. 05. 2009 | Vaše příběhy

Jsem velký zlý pes. Ale má smečka mi soustavně tvrdí, že jsem malý trpasličí jezevčíček. Jmenuji se "Špagetka", ale také slyším na Štěstíčko. Má smečka se skládá ze dvou dospělých dvounožců a čtyř dětí různého věku. Žiji s nimi v jejich domě a starám se o jejich radost a chráním je na každém jejich kroku.

Kdykoliv něco zaslechnu začnu hlasitě štěkat a zaujmu bojový postoj. Opravdu nechápu proč se mi lehkovážně smějí, když takticky ustupuji a štěkám skrytá za otomanem, abych byla chráněna. Stejně jako je mi záhadou, proč nedokáží pochopit, že pejsek nikdy nežebrá. Já přece musím ochutnat každé jídlo ze stolu, abych se ujistila že nejedí nic zkaženého, nebo dokonce otráveného.

No uznejte, copak to je nějaká sranda patlat si žaludek lidským jídlem, když mám své vlastní granulky? A na mé postavě mi to také nepřidá, už se mi tvoří sice malé, ale viditelné bříško. I pejsci si potrpí na pěkné figuře. Často proto beru rodinu, nebo aspoň její část na procházku. Oni si však neuvědomují že mám jen krátké nožičky, které se snadno unaví a rády bolí. Potřeba spánku je proto po tak únavném dnu vcelku jasná. Ne však dětem.

Chovají mě, nosí, mazlí se a nechápou že nemám náladu. Někdy se o mě dokonce přetahují, asi proto mám tak dlouhé tělíčko. I přes všechny tyto strasti, celou smečku miluji a usínám s myšlenkou, že se mi je jednou podaří převychovat. Sladké sny Vám přeje Vaše Špagetka.


Autor: Pezav

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
hezkééééSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles