Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Maxim a jeho auto

5. 05. 2009 | Vaše příběhy

Opět nastal den, kdy můj muž jel i s naším psem na stavbu rodinného domu.Ten náš šmudla jezdí s námi všude. A bodejď by ne. Je to člen rodiny.

Ten den, ale ještě museli oba dojet do stavebnin. Manžel vystoupil a šel nakupovat a náš Maxim jako vždy hlídal auto. Když se vrátil k autu, zjistil, že klíče nechal uvnitř vozidla. To by ani nevadilo, ale pes, když ho viděl, okamžitě začal radostí skákat po dveřích.

A v tom momentě šlápnul na ten zvláštní čudlík u okénka na dveřích. Tušíte správně. Maxim se zamkl v autě. Tak začlo montování zámku. Pes stále radostí škrábal do okna a zřejmě si říkal: "Co ti to tak trvá?"

Nakonec to dopadlo dobře. Za chvíli frčeli pracovat. A naše ponaučení zní: Nenechávat Maxima s klíči v autě!! Když máme nějakou sešlost, naše historky s naším miláčkem opravdu stojí za to.

Když byl ještě malý, jeli jsme sním do pražské Zoo. Po půl hodince svižné chůzi, to náš brouček zabalil. Tak jsem ho po celé zahradě nosila jak mrtvolku v rukou. Hlava mu visela dolů a nohy taky. Nikdo se nekoukal na tamní zvířátka, ale na našeho psíka. Smáli se a někdo prohodil, jestli není mrtvý.

No, mrtvý byl asi z únavy. Tak prospal náš první výlet za zvířátky.


Autor: Aado

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !