8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Malý miláček

6. 05. 2009 | Vaše příběhy

Mám doma takového malého miláčka. Tedy ve skutečnosti to není žádný miláček, to by jsme spolu v jedné domácnosti dlouho nevydržely:).
Tím malým miláčkem je morské prase a jmenuje se Linda. Jsme spolu už více než rok - nastěhovala se ke mně minulé Vánoce.
 
Každé ráno, když slyší první pohyb v kuchyni, tak se začne ozývat. Musím přijít k ní, pohladit ji a nasypat do misky snídani. Jak nejhladovější stvoření na světě se vrhne na misku, ale mnoho toho nespapá. Ví, že za chvilku ji vytáhnu na takový starší ručník a dám jí kousek jablíčka.
 
Pokud jsem doma, tak je schovaná v tom ručníku a spinká tam až do odpoledne. Občas ji přijdu pohladit, tehdy pouze spokojeně zamrká. Podvečer se již netrpělivě dívá, kdy se konečně pohnu od počítače a půjdu jí očistit kousek mrkve.
 
Večer se spolu díváme na televizní noviny, případně nějaký další program. Ona odpočívá opřená o mou pravou ruku a levou se nechává hladit. Na noc jde do svého domku, kde má vždy nějaké zásoby trávy a suchý rožek. Pokud jsem v práci nebo mimo domu, tak je vždy v domku. Ale jakmile přijedu domů, tak už na sebe upozorňuje svým pískotem a chce jít ven. A já ji vždy i vyberu - vždyť mne by se také nelíbilo, kdyby mě někdo držel v kleci!

Autor: Ingulienka

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !