Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Líná Kikča

14. 05. 2009 | Vaše příběhy

Kikčo no tak, na procházce jsem kvůli tobě! No vlastně i kvůli sobě nějaké to kilčo dolů by vůbec neuškodilo. Dnes je opravdu krásný den, miluji procházku okolo jezera nedaleko našeho domu a hele paní Janotová pyšná babička. "Dobrý den, tak už vozíte?"

Krásná holčička spinkala, vyměnily jsme si se sousedkou slova nadšení a chvály nad krásnou spokojeně spící Vaneskou. "Je, to je hodin," řekla paní Janotová, "budeme za chvíli kojit, tak nashledanou!"

Ještě dlouho jsem se za ní dívala a přemýšlela jaké to je být babičkou, určitě krásné. "Kiťo, jdeme!"

Kde je? Volám, běhám od křoví k jezeru, protože občas moje psí holčička škádlí labutě a nic. Oběhla jsem celou naši trasu nikde nebyla. Ubrečená jsem běžela domů v naději, že je doma. Otevřel mi manžel. Když mě viděl, nemohla jsem ani promluvit a mezi vzlyky jsem mu líčila, co se stalo.

Neposlouchala jsem, co mi říkal. Vtom cítím na noze něco vlhkého, kouknu a moje Kikča do mě strkala čumáčkem, zdravá a spokojená. To se mi ulevilo. Muž  mě chytil a říká: "Poslouchej, Hani, potkala jsi Janotku, před chvílí nám přivedla Kikču, zatím co jste spolu drbaly, využila Kíťa košíku v kočárku, měla dole deku, tak se tam zavrtala a spokojeně spala. Přišla na to až doma. Když vyndavala malou mladý a chtěla jí podat tu deku, jinak by tam spala ještě teď."

To, že je to líná psí dáma to jsme věděli, ale až takhle to né. Od té doby jen na vodítku. Ten den jsem zhubla poklusem okolo jezera, při hledání asi dvě kila já! A mojí psí dámě líné zbyly jen toužebné pohledy po projíždějících kočárcích.

Autor: Helliotrop



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !