Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Takiny pokřtí Miss 2001 a moderátorka Diana Kobzanová

21. 04. 2010 | ZOO Liberec

Hlavním kmotrem tří mláďat takina čínského, která se narodila letos 20., 23. a 30. ledna v ZOO Liberec, bude Miss ČR pro rok 2001, modelka a moderátorka Diana Kobzanová. Slavnost se uskuteční v sobotu 24. dubna od 10 hodin, kdy také budou odtajněna jména mláďat vzešlá z veřejné soutěže.

Do ní zájemci v minulých týdnech zaslali 775 nejrůznějších tipů. Křtiny budou součástí Dne Země v ZOO Liberec, takže na návštěvníky zahrady čeká další řada atrakcí, zaměřených vysloveně na ochranu přírody a ekologické chování. Lidé se tak například naučí tvořit ručně papír, dozvědí se něco o základech kompostování, třídění odpadů, naučí se pomocí praktických pomůcek poznávat nejrůznější dřeviny i stopy zvířat. Nebude ale chybět ani ochutnávka produktů z jedné z ekofarem. Den Země se v zoo uskuteční v době od 10 do 13 hodin.

 

S příchodem jara o sobě také začíná čím dál více dávat vědět chovná sezóna. ZOO Liberec se tak může z posledních dnů mimo jiné pochlubit narozením samce muntžaka malého (Muntiacus reevesi) nebo samce antilopy koňské (Hippotragus equinus), která je zařazena do Evropského záchovného programu (EEP). Obě mláďata už mohou návštěvníci vidět ve venkovních expozicích.

 

Zdroj: Zoo Liberec

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jen moderátorka není to pravé ořechové. O tom kdo je celebrita rozhodují agentury? Máte pocit, že Diana Kobzánová je něčím vyjímečná?
Obrázek uživatelky
profil
elegantní tvorovéSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles