Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

První dovolená s pejskem

21. 05. 2012 | Vaše příběhy
Na dovolenou jsme se chystali pod stan do kempu. Jezdívali jsme se známými i s kolegy a bylo nás celkem hodně. To léto jsme měli nového člena - našeho pejska Endyho. Bylo jasné, že pojede s námi, nikam bychom ho kvůli dovolené neodložili. Problém byl, že kemp, kam jsme chtěli, pejsky odmítal. Proto jsme hledali místo, kde nám i se zvířátkem vyjdou vstříc.

Našli jsme hezký kemp v jižních Čechách a přípravy mohly začít. Naložili jsme plné auto a navrch jsem dala pekáč s pečeným masem, aby bylo co na svačinku při dlouhé cestě. Náš milovaný Endy skákal v autě a těšil se jako my všichni na 14 dní mimo domov. Známí už čekali na hlavní silnici a připojovali se další táborníci z party. Už dopoledne slunce dost hřálo a my jsme v houfu jeli vstříc nevšedním zážitkům.

První dovolená s pejskemEndy snášel cestu jako naše dcera, bylo mu špatně, ale zanedlouho si na jízdu zvykl a dojeli jsme do cíle v pořádku. V kempu bylo dost plno, ale na naše stany se místečko našlo a začali jsme s vybalováním. Už se blížil večer, tak jsme rozdělali oheň a připravili dobroty k posezení. Byli jsme všichni z cesty unavení, a tak jsme nevydrželi dlouho a chystali se spát. Náš stan měl 2 ložnice, já s manželem jsme byli v jedné a dcera s pejskem ve druhé.

Tuhle první noc jsme se vůbec nevyspali, Endy byl vynalézavý pejsek, v noci se vydal prohlédnout si kemp. Vzal do tlamičky konec zipu stanové ložnice a hbitě si otevřel a vyklouzl ven. Podběhl z kuchyňky gumový plášť a byl pryč. Honili jsme ho mezi stany s baterkou v ruce a zakopávali o šňůry okolních stanů. Endyho jsme chytli a vrátili se zpět. Ale vyhráno jsme neměli, náš pejsánek si toto zopakoval do rána ještě 2x.

Ráno u snídaně jsme s kamarády debatovali o našem malém cestovateli a usoudili jsme, že prostě není ložnicový hafík. Další noc spal Endy u vchodu do velkého stanu, kde měl přehled o všem, co se děje, tam byl spokojený a už neutekl. Konečně jsme se v klidu vyspali a další dny si užili plnými doušky. Propátrali jsme okolí a poznávali přírodu. Endy pátral v houští a radostně poskakoval. Já už jsem tak radostná nebyla, když jsem mu vyndavala klíšťata velká jak borůvky a ze srsti vymotávala bodláky. Zážitky z dovolené s pejskem jsme měli bohaté a pěkné a náš Endy si ji také hodně užil.

setury - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
taky jsem čekala že si dal pekáč masaSmajlík my s našimi pejsky jezdíme do chaty a právě letos se je taky chystáme vzít pod stan, tak jsem zvědavá jak to dopadneSmajlík aby jsme je taky nenaháněli v noci s baterkouSmajlík ale Jessynku určitě ne, ta se nás drží jak klíště, nehne se na metr ale Roneček je taky takový cestovatel, tak možná dopadneme stejněSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
hezký příběh já čekala,že se vrhne na pekáč s masíčkem Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles