8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Program pražské ZOO na měsíc září

14. 08. 2011 | ZOO Praha
Určitě znáte nepříjemný pocit, který s sebou přináší konec prázdnin. Už je po dovolené, léto se loučí a do příštího je daleko, vašim dítkům nastávají školní povinnosti a na obzoru žádné větší volno. Pražská ZOO ale připravila na září tak pestrý program, že si určitě každý vybere a hned bude na co se těšit.

1. 9. Prvňáčci jdou do ZOO: Užijte si první školní den v ZOO! Všichni prvňáčci mají vstup do ZOO za korunu.

2. 9. Den se Saxanou: Prožijte čarodějný den v ZOO se Saxanou.

3. 9. Za zvířaty z plakátu: Znáte zvířecí osobnosti kampaně Seznamte se? Přijďte se seznámit!

4. 9. Odpolední vzpomínání u čaje aneb Jak učesat zebře hřívu: Zavzpomínejte s našimi pamětníky, jak se v průběhu let měnila práce chovatelů. Poslední z cyklu setkání u čaje, která probíhají v kavárně Černohouska vždy první neděli v měsíci v 16.00 hodin.

10. 9. Bavíme zvířata: Využijte příležitost a vyberte sami, jakou hračkou zabavíme naše zvířata! Hlasovat můžete na sociální síti Facebook na stránce pražské ZOO.

Program pražské ZOO na měsíc září!15. 9. Homo sapiens nightworki opět pomáhají: Díla, která vytvořili členové skupiny Nightwork při svém pobytu v ZOO Praha, se draží od 5. do 11. září v internetové aukci na Aukru.cz. Úspěšným dražitelům je umělci předají osobně 15. září na místě činu, v areálu ZOO Praha. Výtěžek aukce podpoří projekty Pomáháme jim přežít.

17. 9. Den s Egmontem: Ve spolupráci se známým nakladatelstvím jsme připravili den plný překvapení.

18. 9. Do ZOO nejen za zvířaty: Tematické prohlídky pro labužníky i běžné návštěvníky, tentokrát na téma Sochařské objekty v ZOO. Objevte sochařské poklady, které ukrývá ZOO Praha! Seznamte se s vybranými sochami v areálu ZOO, jejich autory, okolnostmi vzniku děl a s kulturním kontextem doby, ve kterém vznikaly. Areálem zájemce provede Markéta Vinglerová (historička umění). Sraz v 16 hodin u hlavního vchodu do ZOO.

24. 9. Parníkem do ZOO: Zábavný program, v rámci kterého se představují pražské Domy dětí a mládeže.

24. 9. Bavíme zvířata: Využijte příležitost a vyberte sami, jakou hračkou zabavíme naše zvířata! Hlasujte na Facebooku a přijďte se podívat do ZOO Praha, jak si zvířata s vybranou hračkou poradí.

28. 9. Jubilejní slavnost: ZOO Praha slaví 80. narozeniny, slavte s námi a s našimi zvířaty!

Hudební procházky
Minikoncert vážné hudby každou neděli v kavárně Černohouska od 13 hodin.

Happy Mondays
Každé pondělí v září mají vstup do ZOO za korunu fotografové (podmínkou je účast v zářijové fotosoutěži).

Důležité mezníky v historii pražské ZOO
Každý měsíc se můžete seznámit na našich webových stránkách, na Facebooku nebo přímo v areálu ZOO s důležitými událostmi, stavbami nebo třeba zvířaty. V září se zaměříme na léta 80., která jsou ve znamení Pavilonu kočkovitých šelem.


Zdroj: Zoo Praha

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !