MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Poznejte tajemnou a nevšední atmosféru noční ZOO

4. 08. 2011 | ZOO Praha
Nezapomenutelnou a nevšední atmosféru večerní zoologické zahrady nabízíme návštěvníkům již tradičně. Trasa letních procházek směřuje do horní části ZOO. Návštěvníci se v doprovodu zkušených průvodců vybavených svítilnami vypraví za varany komodskými i pospávajícím orangutanem Kamou v Indonéské džungli, neminou výběhy antilop a pavilon Africký dům s velkým stádem žiraf a hrabáči.

Od Afrického domu se pak obrátí na cestu zpět okolo expozic psů hřivnatých a vlků, jejichž noční koncerty zpestřují mnoho večerních prohlídek. Vlčí vytí je nezapomenutelným zážitkem (viz přiložené foto Tomáše Adamce pořízené během jedné z nich). Častým aktérem večerních procházek po ZOO je také Poznejte tajemnou a nevšední atmosféru noční ZOOtajemná hyena čabraková, která celý den tráví spánkem, a stádečko koní Převalského, ve kterém se zrovna 2. srpna narodilo hříbě. Prohlídku zakončují spokojeně pofrkávající zebry a spící medvědi lední.

Během komentované prohlídky, která trvá přibližně hodinu a půl se návštěvníci dozvědí vše zajímavé o nočním životě zvířat v divočině i v ZOO. Průvodce rád odpoví na všechny případné dotazy. Prohlídky vyrážejí každý srpnový pátek a sobotu vždy ve 20.30, 21.00 a 21.30 hodin. První termín ve 20.30 je určen pro rodiny s dětmi, kterým průvodce přizpůsobí výklad, další časy jsou pro dospělé návštěvníky.

Cena prohlídky je 200 Kč pro dospělé, 110 Kč pro děti.
 
Vzhledem k velkému zájmu je třeba se objednat předem na tel. 296 112 230.


Zdroj: Zoo Praha

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Poznejte tajemnou a nevšední atmosféru noční ZOO:

Poznejte tajemnou a nevšední atmosféru noční ZOO
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles