Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

O jarních prázdninách do zoo

5. 03. 2010 | ZOO Děčín
Jarní prázdniny se kvapem blíží a s lákavou nabídkou, jak trávit volné dny, přichází i děčínská zoologická zahrada. Chystá nejen slevu na vstupném, ale také zábavnou soutěž v terénu. „Děti od šesti do patnácti let čeká ve dnech volna o padesát procent levnější vstup do zoo. Místo obvyklých třiceti korun tedy zaplatí jen patnáct. 

Akce bude trvat od soboty 6. do neděle 14. března a bude platit jak do zoo na Pastýřskou stěnu, tak do Rajských ostrovů,“ vysvětlila vedoucí Centra návštěvnických služeb Zoo Děčín Ing. Dagmar Floriánová. Pro soutěživé typy bude během jarních prázdnin k dispozici také zábavná soutěž v terénu. Dostala název Žijeme zde spolu a úkolem soutěžících je pátrat v areálu zoo po zvířeti v tajence. Jeho jméno se dozví, pokud správně odpoví na všech deset zvídavých otázek. Soutěžní tikety budou k vyzvednutí na recepci zoo. „Na trase mohou dětem samozřejmě pomáhat i rodiče. Po vyplnění tiketu je potřeba jej odevzdat zpět na recepci zoo. Pokud děti správně určí hledané zvíře a nezapomenou doplnit své jméno, adresu a kontakt, budou zařazeni do slosování. Výherci budou známi v pondělí 15. března 2010, soutěží se o balíček zajímavých cen a také rodinnou vstupenku,“ doplnila Floriánová.

 

Velikonoční pomlázka

 

Děčínská zoo přichází s další soutěží. Ta se protentokrát zaměřuje na blížícící se jaro a Velikonoce a vyzývá návštěvníky k výrobě pomlázek. Pravidla jsou jednoduchá. Úkolem soutěžících je vlastnoručně uplést pomlázku z vrbového proutí, nazdobit, označit jí svými iniciály a doručit na adresu zoo. Soutěž trvá od 1. do 29. března a soutěží se o zajímavý balíček propagačních předmětů zoo. Do pletení se mohou zapojit jednotlivci, školáci i klienti ústavů sociální péče. Výstava všech pomlázek bude v Zoo Děčín zahájena 1. dubna. Vyhodnocení a předání cen pak proběhne 7. dubna.


Zdroj: ZOO Děčín

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !