Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se naše fenka Zora sklouzla

30. 06. 2012 | Vaše příběhy

Jak se naše Zora sklouzla

Jeden z našich pejsků, respektive to je fenka, se jmenuje Zora. Je to docela třeštidlo, i přes už svůj vysoký věk. Prohání naše kočky, ale je to všechno samozřejmě v legraci. Několikrát se jí však ty její rošt’árny vymstily. Jako například jednou v zimě. Měli jsme čerstvě umytou podlahu, kočky chodily sem a tam, psi pochopitelně taky.

Někteří seděli na gauči, mezi nimi i Zora. Najednou, nevím, co ji to popadlo, ale když viděla přicházet jednu naši kočku, vlastně kocoura, tak se jakoby naklonila, kocour, který se jmenuje Pavel, se trochu přikrčil a naježil a Zora skočila s tím, že ho prožene. Jenže, jak jsme měli tu umytou podlahu, tak se jí to sklouzlo, podjela jí noha a už to bylo. Možná to zní, že se zranila, ale nic se Jak se naše fenka Zora sklouzlají nestalo, akorát to vyvolalo docela smích, hlavně u mě. Když jsem se uklidnila, tak jsem začala zkoumat, jestli se nezranila a u toho jI kárala, že na ty blbiny dojela. (Skutečný příběh.)

Pavlovy hry

Náš kocour Pavel, to je studnice všech možných příběhů. On je takový nevšední kocourek. Jeho hlavní hra nebo jedna z hlavních her je škubání trávy na našem dvorku a na zahradě. Jelikož jsme docela rozlehlí, tak má co trhat a škubat.

Když byl ještě menší, tak se mu povedla docela vtipná věc. Pral se s trsem trávy a za každou cenu ho chtěl vytrhnout, vůbec nás neposlouchal, když jsme mu říkali, že to vezmeme sekačkou, kdepak, on to chtěl vyškubnout a přes to nejel vlak, jak se říká. Jenže jak tak trhal a rval ten trs, tak ho opravdu vytrhl a začal se i s ním kutálet po zahradě. Vypadalo to, jako kdyby dělal kotrmelce vzad. Strašně legrační. Potom se jenom otřepal a šel si dál hrát s dalším trsem. (Skutečný příběh.)

Brok v krku

Naše kočka Rozálka se strašně ráda toulá nebo spíš se toulala. Nyní už to tak moc nedělá. Je to jednoduché, potkal ji totiž jeden - vlastně dva - otřesné zážitky. V podstatě šlo o to, že prvně přišla postřelená ze svých toulek a měla štěstí, protože ji brok zasáhl do tváře. Podruhé to už bylo horší, brok měla přímo uprostřed krku. Naštěstí všechno dobře dopadlo a dnes je v plné síle opět maminkou několika maličkých.              

jacline - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !