Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dětský den a křtiny žiraf

27. 05. 2010 | ZOO Ústí nad L.

V sobotu 29. května jsou v ústecké zoologické zahradě připraveny oslavy Mezinárodního dne dětí. Program v areálu zoo začíná již mezi 10:00 a 11:00 hodinou formou stanovišť, na kterých děti mohou soutěžit, účastnit se her, tvořit své vlastní výrobky, získávat dárky či se dozvědět zajímavé informace.

Od 13:00 hodin začíná hlavní program u restaurace Koliba, kde je připravena dvojice Vanda a Standa s interaktivním představením Přijede k nám návštěva. Poté následuje blok rozmanitých vystoupení dětí z Domu dětí a mládeže jako jsou např. hip hopová formace, mažoretky, umění Kung – Fu či orientální tanečnice. Jednotlivé vstupy budou proloženy soutěžemi s ČRo Sever a dětskou diskotékou.

Na závěr proběhnou křtiny tří letošních mláďat žiraf Rothschildových. Rolí kmotrů se zhostí jednak partner akce – Český rozhlas Sever, jednak dvě známé a oblíbené herečky Uršula Kluková a Kateřina Kornová, které se v rozhovoru představí nejen v průběhu programu u Koliby, ale hlavně přímo u žirafího výběhu při křtinách v cca 15:30 hodin.

 

Zdroj: Zoo Ústí nad Labem

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !