Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Víkendový a velikonoční program v Zoo Praha

22. 04. 2011 | ZOO Praha
Sobota 23. dubna - zahajujeme prodej sloního trusu!
Buďte mezi prvními, kdo si netradiční suvenýr ze Zoo Praha zakoupí! Od poloviny dubna je v ulicích Prahy k vidění marketingová kampaň pražské zoo s mottem Hnojeno sloním trusem ze Zoo Praha. Billboardy upozorňují na začátek prodeje sloního trusu v Zoo Praha, který proběhne v sobotu 23. dubna.


Buďte mezi prvními, kdo svou zahrádku pohnojí trusem sloních samic Gulab, Shanti nebo samce Mekonga! Kyblíky sloního trusu o váze 1,5 kg budou v prodeji o víkendech a svátcích pouze ve specializovaném stánku u Pavilonu velkých savců v areálu Zoo Praha. K dostání budou za 70 Kč, při vrácení vymytého a nepoškozeného kyblíku za 50 Kč.

V rámci sobotního programu, který začíná ve 13 hodin, navíc proběhne zoo-praha-logoautogramiáda RNDr. Ivy Vilhumové, autorky knížky Atlas trusu, který vydala pražská zoo v loňském roce.

Program:
13.00 – Zahájení prodeje sloního trusu za přítomnosti ředitele Zoo Praha Miroslava Bobka - u vchodu do Pavilonu velkých savců
13.15 - Autogramiáda Atlasu trusu - Chcete prohloubit své znalosti o trusu zvířat? Publikace Atlas trusu, kterou vydala Zoo Praha, vám v tom pomůže. V prodejním stánku proběhne autogramiáda autorky knihy RNDr. Ivy Vilhumové.
14.45 - Komentované cvičení slonů - expozice slonů

Neděle 24. dubna - slavíme 1. narozeniny Kiburiho - Gorilímu mláděti popřeje kapela Nightwork
V neděli 24. dubna v pražské zoo pak proběhne Gorilí den. Společně s kapelou Nightwork popřejeme gorilímu samečkovi Kiburimu k prvním narozeninám a zahájíme kampaň Pomáháme jim přežít, jejíž výtěžek je určen mj. na záchranu lidoopů. Program začíná ve 13 hodin u Pavilonu goril. Stánky s předměty, jejichž koupí přispějete na ochranu ohrožených druhů, najdete u Vzdělávacího centra, u Pavilou goril a u výběhu koní Převalského.

Pondělí 25. dubna - Velikoncoe v ZOO Praha - Užijte si Velikonoce v zoo
Program pondělí 25. dubna proběhne v duchu velikonočním. Přijďte se podívat, jak tráví Velikonoce naše zvířata! V průběhu celého dne budou probíhat speciální komentovaná krmení, která odhalí, jak si které zvíře poradí s velikonoční nadílkou. Všichni návštěvníci navíc budou moci soutěžit o pštrosí vejce. Stačí jen zapojit se do pátrací soutěže v areálu Dětské zoo a poskládat tajenku. Nejrychlejší řešitel vyhraje vejce pštrosa dvouprstého. Soutěžit probíhá do 14.45 hodin.

Program komentovaných krmení
12.00 - Co umí papoušci ara s velikonočními pomlázkami?
13.30 - Velikonoční komentování želv s ukázkou vajíček plazů
14.00 - Velikonoční komentování varanů komodských
14.15 - I naše fretky mají rády velikonoční kraslice
14.45 - Jak s pomlázkami zamávají naše slonice?
15.00 - Jak si medojed Čert poradí s opravdu velkou velikonoční nadílkou – pštrosím vejcem?

Zdroj: ZOO Praha

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle