Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hroší den a Den vyhynulých zvířat v Zoo Praha

31. 10. 2009 | ZOO Praha

Víkendový program 31.10. - 1.11. je bohatý 


Sobota 31. října

Slávek, samec hrocha, slaví 25. narozeniny. V 15 hodin můžete popřát oslavenci v pavilonu velkých savců. Mezi gratulanty bude i písničkář Jiří Bílý, který Slávkovi a jeho rodině zazpívá písničky o zoo.

 

Hroší den proběhne v africko - podzimním stylu: Můžete si vytvořit látkovou koláž hrocha, rozšířit svůj šatník o vlastnoručně obarvený textilní kousek, nechat si ozdobit tělo africkými symboly nebo se ve 13 a 15 hodin zapojit do afrického bubenického workshopu v přednáškovém sále.

Podzimní náladu sobotního programu doplní speciální komentované krmení, při kterém se budete moct přesvědčit, jak si naše zvířata poradí s rozmanitými tvary dýní - v 11.00 štětkouni, ve 13.00 tygři, 14.00 sloni, 14.30 orangutani a 15.00 gorily. Pokud byste při sledování zvířat dostali chuť na dýně i vy, můžete si pochutnat na dýňovém menu v restauraci.

 

Neděle 1. listopadu

Program je věnován připomínce vyhynulých zvířat. V malém testíku si můžete ověřit své znalosti na dané téma nebo se něco nového dozvědět. Ve 14.00 se u výběhu koní Převalského seznámíte s příběhem tohoto zvířete, které vyhynutí uniklo jen o vlásek.

Pouze tento den budete mít možnost prohlédnout si v zoo  jedno z dávno vyhynulých zvířat – tygra šavlozubého.


Zdroj: ZOO Praha

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !