Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pohodový advent v zoo Praha

15. 12. 2010 | ZOO Praha
Víkend 18. a 19. prosince bez předvánočního stresu. Zoologická zahrada hl. m. Prahy nabízí návštěvníkům strávit čtvrtý adventní víkend bez nákupu dárků, bez stresu z předvánočního úklidu či pečení cukroví. V sobotu 18. a v neděli 19. prosince od 10 do 16 hodin zavzpomínáme na staré dobré vánoční tradice a činnosti, při kterých mnohé generace relaxovaly.

Ve Vzdělávacím centru si budou moci návštěvníci ozdobit voňavé vánoční perníčky, vyrobit svíčku nebo vytvořit vlastní ozdobu na stromeček z nejrůznějších materiálů. Kdo nebude mít chuť vyrábět vánoční předměty, může oddechnout například u stolních her. V předstihu si také společně zrekapitulujeme a vyzkoušíme některé z vánočních zvyků.

vanocni-strom-zoo-prahaPoklidnou atmosféru navodí i procházka po zasněžené zoo a jedinečné zážitky zajistí pohled na zvířata, která si sněhovou nadílku doslova užívají. Při toulkách po areálu zoo by návštěvníci neměli minout betlém v adventně vyzdobené Dětské zoo a také vánoční strom před pavilonem Sečuán. Vždyť kde jinde byste našli ozdoby v podobě zajíců na saních tažených koňmi Převalského?!

Pokud vás předvánoční přípravy přeci jen zaměstnají, navštivte zoo alespoň ve večerních hodinách! V pátek a v sobotu od 17.00, 17.30 a 18.00 hodin se zde konají Večerní procházky po zoo. Trvají zhruba 1,5 hodiny. První čas (v 17.00 hodin) je určen rodičům s dětmi, kterým přizpůsobíme výklad. Vstupné činí 200,- Kč pro dospělé a 110,-Kč pro děti. Cena zahrnuje parkovné a průvodcovské služby. Pozor! Na prohlídky je nezbytné se předem objednat na tel. čísle 296 112 230 nebo na pr@zoopraha.cz.

FOTO: Vánoční strom u pavilonu Sečuán (foto: Petr Velenský)

Zdroj: ZOO Praha

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pohodový advent v zoo Praha:

Pohodový advent v zoo Praha
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !