8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Linduška

2. 05. 2009 | Vaše příběhy

Dovolte mi, abych Vám vyprávěla  příběh našich domácích mazlíčků. Bydlíme na malé vesnici, která nemá ani tisíc obyvatel, proto je zde samozřejmostí, že všichni mají krávy, kozy, berany, slepice, ale nejdůležitější u každého domu je pes, jako nejlepší přítel člověka a hlídač domu.

Už třináct let máme fenku Astu, je to náš mazlíček, ale uvědomujeme si, že tento věk už je na psa vysoký a nikdy nevíme, co se může stát, proto jsme si nedávno pořídili malé štěňátko Lindušku. Je to také německý ovčák. Linduška je taková malá neposedná chlupatá kulička, která si ráda hraje a poskakuje.

Hned první večer jsme ji připravili pelíšek ve stodole na slámě, aby ji bylo teplo a mohla se tam pořádně zahrabat. Všimli jsme si, že se ji tam moc líbí a byli jsme rádi, že si na nové prostředí ihned zvykla. Hlavně si zvykla na naši starou Astu a myslíme si, že ji bere jako svou maminku. O tom jsme se přesvědčili právě onu první noc u nás. Lindušku jsme tedy večer zavedli na slámu a popřáli ji dobrou noc, všimli jsme si že ihned usnula. My jsme si taky šli lehnout, protože jsme ráno vstávali do práce a do školy.

V noci nás ale probudil nezvyklý hluk. Podívala jsem se na hodiny, bylo půl jedné v noci a Asta velice hlasitě vyla, což u ní není vůbec zvykem. Tohle jsme u ní vůbec neznali, proto nás to opravdu vystrašilo a ihned jsme běželi ven, podívat se co se děje. Když jsme přiběhli k Astě, tak jsme se nestačili divit.

Lindušce bylo v noci asi smutno a dobývala se k Astě do kotce, ale jelikož byla Asta v kotci zavřená, Linduška si myslela, že se protáhne mezi pletivem, které je okolo kotce. Tam se samozřejmě neprotáhla a zůstala ji hlava mezi pletivem a nešla už vytáhnout. Asta vyla proto, aby zavolala pomoc. My jsme Lindušce pomohli a nakonec hlavu vytáhli. Astu jsme moc pochválili a pohladili a Linduška od té doby přebývá dnem i nocí s Astou. A na tomto příběhu můžeme vidět, jak si i zvířata umí pomáhat. 

Autor: Petruska21



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !