Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pražská zoo ukáže gorilí mládě

28. 04. 2010 | ZOO Praha

Pavilon goril v pražské zoologické zahradě bude pro veřejnost znovu zpřístupněn od čtvrtka 29. dubna, 14.00 hodin. Zájemci tak budou mít poprvé možnost vidět v sobotu narozené gorilí mládě jinak, než v internetovém přímém přenosu. 

„Minimálně do příštího týdne však potrvá přísně regulovaný režim,“ zdůrazňuje ředitel Zoo Praha Miroslav Bobek. „Návštěvníci budou moci do pavilonu vstupovat pouze v malých skupinách a strávit v něm vždy jen pár minut.“

Současně podotýká, že v případě jakýchkoli problémů, může být pavilon znovu uzavřen.

Shodou okolností rovněž ve čtvrtek bude v zoo vrcholit akce pro pražské školáky, kteří se zapojili do sběru starých mobilních telefonů. Svou účast na soutěžním dni v Zoo Praha potvrdilo 67 tříd prvního stupně pražských základních škol. Každá z nich přinese minimálně dvacet vysloužilých mobilních telefonů a bude mít šanci získat řadu drobných a jednu hlavní cenu. Tou bude den v zoo, kdy každý žák dostane možnost pracovat v jiné pozici, ať už jako chovatel nebo ředitel.

 

Zdroj: ZOO Praha

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jistě to bude velmi roztomilý zážitek, jenže do Prahy se ještě dlouho nedostanu a až jednou ano, tak raději památky, nebo divadlo.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles