Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křeček

1. 05. 2009 | Vaše příběhy

V říjnu roku 2007 jsme začali s přítelem společně bydlet. Někdy jsme se doma ale míjeli, tak aby nám nebylo smutno, rozhodli jsme se, že si pořídíme křečka. V prosinci 2007 jsme šli do zverimexu a hned nám padl do oka zlatý křeček, byl úplně malinkatý, ale o to živější. Na křečka doma čekala připravená klec s domečkem vyrobeným z kokosu. Hned se zabydlel a vypadal spokojeně.

Trvalo pár týdnů, než jsme si křečka ochočili, dost se bál. Nechávali jsme ho proběhnout po pokoji, ale museli jsme zamaskovat všechny skulinky, každou chtěl prozkoumat. Později jsme křečkovi pořídili speciální kouli pro křečky, ve které běhá a koule se valí po zemi, vypadalo to dost srandovně a křečkovi se to moc líbilo.

Konečně přišlo jaro a my jsme mohli křečka vzít ven, proběhnout se do trávy, krecek-v-travemuseli jsme ale dávat bedlivý pozor, aby neutekl. V trávě se mu taky moc líbilo a byl spokojený. Kažý den jsme mu nosili čerstvou pampelišku a jetel, to vždycky hned vylezl z domečku a všechno si dovnitř natahal.

Pak přišla zima, kokos jsme vyměnili za dřevěnou chaloupku, kterou jsme vystlali toaletním papírem, aby křečkovi nebyla zima. Křeček s námi oslavil první narozeniny, ale bohužel v lednu 2009 zemřel. Bylo smutné, když jsem přišla domů z práce a jako obvykle jsem se chtěla s křečíkem pomazlit, ale on byl malátný, motal se, nechtěl napít, najíst, nic. Tak jsem ho vzala do dlaní a hladila ho, tekly mi slzy a chovala jsem ho, dokud neumřel.

Křeček byl členem naší rodiny, a proto se nám po něm ještě dnes moc stýská :-(.

Autor: Petrac


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Křeček:

Křeček
Křeček
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !