Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Milióntý návštěvník v Zoo Praha

24. 09. 2010 | ZOO Praha
V pátek 24. září krátce před 14. hodinou přivítal ředitel Zoo Praha Miroslav Bobek letošního milióntého návštěvníka. Stala se jím paní Lenka Kováčiková z Prahy 2, která do zoo přišla s devítiletou dcerou Týnou.  

S ohledem na nepříznivé počasí a dopady ekonomické krize, která ovlivnila návštěvnost veškerých zoologických zahrad a dalších turistických cílů, je překročení hranice milióntého návštěvníka už 24. září velmi příznivé. Z přehledu dat návštěvnosti za posledních pět let vyplývá, že jsme letos stejně úspěšní jako v letech 2005 a 2008 a dokonce úspěšnější než v roce 2006!

Obě jubilejní návštěvnice obdržely od vedení pražské zoo hodnotné dárky - roční rodinnou vstupenku, velkého plyšového orangutana, pamětní list a mnoho dalších drobností. Další věcné dary věnovali partneři Zoo Praha – zástupci zoo-praha-milionty-navstevnikKomerční banky předali malé Týně poukaz na dětské konto Beruška s vkladem 5000 Kč, Český rozhlas věnoval radiomagnetofon a batoh, společnost Opavia velký dárkový koš plný sladkostí. Egmont dodal dětské knížky a časopisy, Seznam.cz příslušenství k počítači, Mercedes-Benz luxusní kazetu s vinařskými proprietami. Nechyběly ani upomínkové předměty od společností T-SYSTEMS, Velkopopovický Kozel a MAFRA.

Týna s maminkou navštěvují Zoo Praha pravidelně, zhruba třikrát až čtyřikrát do roka. Dnes získaly unikátní možnost projít si Zoo Praha s vlastním průvodcem. Lákavé nabídky s nadšením využily - kromě návštěvy zázemí goril se mohly zblízka podívat i na velké suchozemské želvy.

FOTO:     Ředitel Zoo Praha Miroslav Bobek vítá milióntého návštěvníka Zoo Praha (foto: Jana Ptačinská Jirátová)
Jubilejní návštěvnice získaly mnoho darů od Zoo Praha a jejích partnerů (foto: Jana Ptačinská Jirátová)

Zdroj: ZOO Praha

Veronika J.
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Milióntý návštěvník v Zoo Praha:

Milióntý návštěvník v Zoo Praha
Milióntý návštěvník v Zoo Praha
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles