Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Večerní procházky za vlky v ZOO Praha

5. 07. 2009 | ZOO Praha

5., 6. a 7. 7.  Večerní procházka za vlky  v ZOO Praha

Vydejte se za úplňku na procházku setmělou zoo, kterou se ozývá vytí naší vlčí smečky! S průvodcem projdete horní částí zoologické zahrady až k výběhu vlků euroasijských.

Dozvíte se mnoho informací nejen o vlcích, ale i o dalších evropských šelmách. Vlčí prohlídky pořádáme jako jeden z programů kampaně EAZA (Evropské asociace zoologických zahrad a akvárií) „Nechme šelmy žít“ na záchranu evropských šelem.

Prohlídky začínají ve 20.30, 21.00 a 21.30; trvají 1,5 hodiny. Vstupné pro dospělé je 200,- pro děti 110,-. Vstupné z vlčí procházky půjde na konto kampaně. Počet míst na prohlídce je omezený, proto je nutné se předem objednat na tel. čísle 296 112 230 nebo na pr@zoopraha.cz.

Pokud chcete zjistit, co dělají naši vlci po celý rok, podívejte se na naše webové stránky na „vlčí deník“ na ZOO PRAHA.

Zdroj: ZOO PRAHA

Notburga
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
určitě to musí být ohromný zážitek,hlavně pro děti!!!!!!!!!!!!!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles