8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

ZOOART v Jihlavě již podruhé

25. 05. 2010 | ZOO Jihlava

ZOO ART – tak zní název sochařského plenéru Střední umělecké školy grafické z Jihlavy, který probíhá právě nyní v areálu Zoo Jihlava. Od 24. do 28. května budou moci návštěvníci jihlavské zoo sledovat, jak se kmeny stromů mění v rukou mladých umělců ve zvířecí sochy.

Plenér bude probíhat v prostoru sadu za novým vstupním areálem. V zoo se koná podruhé, zvířecí sochy z loňského ročníku jsou vystaveny v areálu zoo (podél řeky).

 










Do zoo ale samozřejmě lákají především zvířata – zvláště čerstvé letošní přírůstky.  Kromě trojčat vzácné kočky arabské a čtyřčat manulů (která jsou nyní v zázemí kvůli rekonstrukci výběhů pro malé kočky) návštěvníky určitě upoutají mláďata plameňáků – vylíhlo se zatím 5 malých šedivých plameňáčků, 4 páry ještě hnízdí. Spatřit lze také dvojčata lemurů černých nebo jedno mládě lemura rudočelého.

 

Foto: Kateřina Kosová


Zdroj: ZOO Jihlava

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !