Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Masopust v Zoo Praha

3. 03. 2011 | ZOO Praha
Přidejte se k průvodu masek v Zoo Praha a zavzpomínejte na tradiční oslavu masopustu! Každý, kdo dorazí v sobotu 5. března s maskou, bude mít vstup za 1,-Kč! Masopustní karneval je spjat s hodováním a veselím. Dnes už většinu z nás následný půst nečeká, ale oslavy přežívají a skotačivý svátek masek se vrací nejen do pražských ulic, ale také do Zoo Praha.

Ať už děti či dospělí, zkrátka všichni, kteří dorazí do zoo v maskách, budou mít vstup za symbolickou 1,- Kč! Kdo přijde bez masky, zoufat nemusí. Od 11 hodin budou ve Vzdělávacím centru probíhat tvůrčí dílna, kde si návštěvníci mohou masku sami vyrobit. Kromě papírových škrabošek budou k dispozici i zoo-praha-masopustface-paintingové barvy. Při tvorbě masek se budou moci návštěvníci inspirovat našimi zvířaty, například pitoreskním vzhledem samce tapíra čabrakového, Vasana, který v sobotu navíc oslaví 5. narozeniny.

Ve 14 hodin vyrazí masopustní průvod masek od Vzdělávacího centra a projde spodní částí Zoo Praha. Na své cestě pozdraví Vasana a další zvířata. Po návratu zpět ke Vzdělávacímu centru bude průvod zakončen velkolepým představením divadla Mazec s názvem Škatulata tulata.

K masopustu patří hodování  - kdo z účastníků průvodu by se chtěl posilnit, může ochutnat masopustní menu v restauraci Gaston.

Zdroj: ZOO Praha

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
klučík a tapír vypadají dobřeSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka