8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

ZOO Praha - Zkuste život v Africe

17. 10. 2008 | Zvířátka

Pampers a UNICEF, v rámci unikátní kampaně 1 balení = 1 vakcína, představí africká řemesla, hudbu, ochutnávku afrických jídel, ale také dílničky pro šikovné ručičky pro maminky i jejich děti.

 

Akce „Zkuste život v Africe“ začíná ve čtvrtek 16. října a pokračuje v sobotu 18. a v neděli 19. října. Bude začínat každý den v 11:00 a potrvá do 14:00.

 

Co Pampers připravily pro návštěvníky ZOO?

 

Zkuste exotická africká jídla připravovaná rodilými Afričany! K ochutnání budou pečené banány, speciální omáčky, čaj a limonáda, takže opravdu každý bude mít šanci pocítit chuť afrických dálek. 

 

Afričtí bubeníciBubeníci a tanečníci předvedou divokou show včetně vystoupení šamana. Typický africký tanec a hudbu si budou moci vyzkoušet i děti, protože pro všechny bude připraven workshop, kde se budou moci naučit základům.

 

Navlékání korálků s maurskými motivy – workshop, kde si děti budou moci vytvořit tradiční africké náhrdelníky.

 

Pletení afrických copánků – děti budou mít možnost nechat si uplést tradiční copánky dokonce v různých barvách!

 

Malování na obličej – oblíbené malování zvířátek na obličej bude okořeněno chutí Afriky.

 

Výroba létajících dráčků a razítek z brambor, které si děti budou moci vzít s sebou.

 

Vyprávění afrických pohádek a vytváření pohádkových masek – děti budou mít možnost poslechnout si africké pohádky a také si je sami zahrát s vytvořenými maskami.

 

K vidění budou také krátká videa, která vypráví poutavým způsobem o životě v Africe a také informace o kampani 1 balení = 1 vakcína se Salmou Hayek, která je globální tváří kampaně.

VŠECHNY AKTIVITY JSOU ZDARMA!

 

Kampaň Pampers UNICEF 1 balení = 1 vakcína

 

UNICEF a Světová zdravotnická organizace (WHO) předpokládají, že úplného vymýcení mateřského a novorozeneckého tetanu ve 46 zemích, kde stále přetrvává jako problém, by se dalo dosáhnout v roce 2012. Společně s maminkami chce Pampers pomoci UNICEF eliminovat tuto zabijáckou nemoc.

Podle odhadů zemře v současné době 140 000 dětí ročně na novorozenecký tetanus a 30 000 žen na tetanus mateřský. Tato tragédie je úplně zbytečná a dá se jí snadno předejít, jak už dokázal očkovací program UNICEF.

 

Zdroj: ZOO Praha

 

Notburga

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !