Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohodnoťte zoo Liberec a vyhrajte vstupenku a průvodce!

8. 02. 2011 | ZOO Liberec
Velký on-line marketingový průzkum rozjela loni v listopadu ve spolupráci se společností Známenázor.cz liberecká zoo. Z průzkumu chceme získat informace o kvalitách služeb naší zoologické zahrady, atraktivitě areálu a chovaných zvířat a také shromažďujeme přání našich návštěvníků v oblasti marketingu. Každý desátý účastník ankety automaticky získává volnou vstupenku do ZOO Liberec, již mu systém zašle na jeho e-mail.

Od února 2011 ale čeká odměna na opravdu každého hodnotitele – na pokladně zoo si bude moci vyzvednout barevný průvodce po areálu zoo! K jeho zoo-liberecvyzvednutí stačí vyplnit poukaz, který mu zašle oddělení marketingu ZOO Liberec na jeho e-mailovou adresu. A POZOR: každého 500. účastníka průzkumu nově odměníme Průkazem přítele zoo, který opravňuje držitele a další libovolnou osobu k volnému vstupu do ZOO Liberec na celý rok.

Do průzkumu lze jednoduše vstoupit z titulní strany webové prezentace ZOO Liberec na adrese www.zooliberec.cz, kde je k dispozici speciální banner s proklikem.

Zdroj: ZOO Liberec

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Určitě bychom tuto Zoo navštívily kdybychom vyhráli vstupenky, a když ne tak asi taky je to trošku z ruky ale ne zase tolik, a byl by to pěkný výlet.
Obrázek uživatelky
profil
vstupenku by som darovala, ja sa tam nedostanem
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles