Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výlet

12. 05. 2009 | Vaše příběhy

Moje dcera Bohunka jezdí se svým přítelem Pavlem několikrát do roka do Prahy. A tak se stalo, že když jsem u nás měla loni na prázdninách děti od mé sestry. Tak se Bohunka s Pavlem rozhodli, že děti vyvezou na výlet. No a aby to nebyl jen tak obyčejný výlet, tak se usnesli, že nejlepší pro děcka bude ZOO. A kde jinde než v Praze. Tam se hned tak děcka nedostanou. Bydlíme totiž na v Jihomoravském kraji. Já i sestra jsme jim to rozmlouvali, vezměte je raději do Vyškova do Aqua parku, ale né, děcka budou radši v Praze.

No jak myslíte, mysleli jsme si se sestrou. Nachystali jsme vše potřebné, já ještě upekla buchtu, aby děcka nestrádala hlady a mohli vyjet. Jo, abych se ještě zmínila - Barunka a Honza (děti od sestry) neměly ani nejmenší tušení, kam vlastně pojedou. O to to bylo pro ně napínavější. Cesta probíhala v pohodě. Je to jen přece dálka.

Ale jak se objevili první poutače s nápisem Praha, tak bylo po klidu. Děcka byla nadšená. To nečekaly, takové překvapení. Podívaly se na Orloj, Václavák i Karlův most.

No a nakonec přišla ZOO. Nadšení vrcholilo. Ó, ale jaké překvapení čekalo na naše návštěvníky za branami ZOO. Vždyť jsou tu úplně stejná zvířata jako v ZOO v Brně. Hlavně Honza reptal, toho více zajímala letadla, která nad zoo létala než samotná zvířata. Ale předci jen,něco co v Brně nemají. Odpočívadla se dřevěnými zvířatky. Tak konečně něco co je zaujalo. Barunce, že je mladší se v ZOO moc líbilo, no a Honza taky nakonec uznal, že to byl nejlepší výlet. Toho zase nejvíce uchvátil Orloj.

Takže nakonec byli oba moc spokojení a ucapkaní, že zpáteční cestu celou  prospali. No bodejť by neprospali, vždyť se vrátili až kolem půlnoci. A co z toho plyne? Že to co je pro dospělého kouzelné nemusí být kouzelné pro dítě. Ale tento příběh skončil oboustraným uspokojením.

Autor: MAMAKA



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Výlet:

Výlet
Výlet
Výlet
Výlet
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !