Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ztracený Čertík

27. 01. 2011 | Vaše příběhy

Když jsem byla malá, bydlela jsem s rodiči a mladší sestrou v malém domku. A co by to byl za rodinný dům, kdyby ho nehlídal čtyřnohý chlupáč? Náš pejsek se jmenoval Čertík a zažili jsme s ním krásné chvíle, na které rádi vzpomínáme.

Každý den jsme s ním chodili na procházky a večer, než jsme šli spát, jsme ho pouštěli na dvorek. Jednou večer v televizi běžel krásný film. Čertíka jsme jako obvykle pustili ven na dvorek a usedli jsme k televizní obrazovce. Jenže film, na který jsme se zrovna dívali, byl zřejmě až moc poutavý, a na Čertíka jsme úplně zapomněli. Teprve když se na televizní obrazovce objevily závěrečné titulky, došlo nám, že Čertík je stále ještě na dvorku. Hned jsme pro něj šli, jenže Čertík byl pryč!

 

Někdo z nás nezavřel branku a náš pejsek toho využil a vydal se na noční procházku. Byli jsme strachy bez sebe, báli jsme se, že by se mu mohlo něco stát. Co kdyby ho třeba srazilo auto, říkala jsem si. Náš Čertík je přece celý černý a v noci skoro nejde vidět! Okamžitě jsme si oblékly bundy a vydaly jsme se ho hledat. Dobrou hodinu jsme chodily a volaly: „Čertíku, kde jsi? Pojď sem.“ Jenže Čertík nebyl k nalezení. Se svěšenými hlavami jsme se vracely domů a já i sestra jsme měli slzy na krajíčku.

 

Maminka nás tenkrát utěšovala, že Čertík se určitě brzy najde, ale nebylo to nic platné, obě jsme byly velmi smutné. Jaké bylo naše překvapení, když jsme došly domů a u domovních dveří byl náš Čertík! Div jsme nemohly uvěřit svým vlastním očím. Když nás uviděl, začal mávat svým dlouhým černým ocáskem a radostně štěkal. Vrhla jsem se k němu a nepřestávala ho hladit. Čertík byl trochu špinavý, jen on mohl vědět, jaké dobrodružství tehdy zažil.

 

Šli jsme domů, Čertík se schoulil do klubíčka vedle mé postele a oči se mu klížily. Byl opravdu unavený a tak jsme se rozhodli, že ho vykoupeme až následující den. I my jsme byli pořádně unavení, a tak jsme šli hned spát. Vše tedy nakonec dopadlo dobře, Čertík našel cestu domů. Tu noc jsem si pak přála už jen jediné, aby si cestu domů uměla najít i všechna ostatní ztracená zvířátka.

Emakomar - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tak to má být dobrý konec v každé situaci,je to pěkný příběhSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak nakonec všechno dobře dopadlo.
Obrázek uživatelky
profil
hezkého příběhu,....aby si cestu domů uměla najít i všechna ostatní ztracená zvířátka a hlavně: d ě t i č k y. Co dětí se ztratí a už je nikdo nikdy nenajde. Bohužel, je to hrozné. SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Příběh s dobrým koncemSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles