Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zoo Zlín - půlmiliontý návštěvník

29. 11. 2009 | ZOO Zlín

V pátek 27. listopadu přivítala zlínská zoologická zahrada jubilejního půlmiliontého návštěvníka v letošním roce. Již podruhé ve více než šedesátileté historii zoo se nám podařilo dosáhnout hranice půl milionu návštěvníků.


Navíc se tak stalo již na konci listopadu, poprvé jsme totiž půlmiliontého návštěvníka vítali až 28. prosince 2007, řekl ředitel zoo Mgr. Ivo Klika. Podotkl, že pokud se prosincová návštěvnost zoo bude vyvíjet podle předpokladu, s největší pravděpodobností zlínská zoo překoná dosavadní rekord z roku 2007, který činil 503 450 návštěvníků.

rodinkaŠťastný výherce nakonec nebyl jen jeden, ale hned několik. Jubilejním půlmiliontým návštěvníkem ZOO Zlín se totiž stala rodina Schneiderkova z Kopřivnice. „Z výhry se radovala nejen maminka Alena, tatínek Martin, ale spolu s dědečkem Zdeňkem a tetou Alenou také rok a půl starý Samuel. Tomu udělal největší radost „večerníčkový“ polštářek,“ uvedla Romana Bujáčková z oddělení výchovy a propagace.

K dalším dárkům zlínské zoo pak patřily permanentní vstupenky, dárkové předměty, originální pštrosí vajíčko s potiskem a také pamětní list. Speciálním překvapením pro celou rodinu byl Den v ZOO Zlín. „Rodině Schneiderkově nabídneme vskutku netradiční návštěvu zoologické zahrady. Po přivítání ředitelem zoo si s osobním průvodcem projde celý areál, zavítá i do zázemí a může se také těšit na svezení na velbloudovi,“ doplnila Bujáčková.

Jak Schneiderkovi sami prozradili, navštěvují zlínskou zoo pravidelně, naposledy zde byli letos v létě. Většinou však jezdí pouze ve třech, dnes udělali výjimku a vzali s sebou i dědečka a sestru pana Schneiderka. Teta malého Samuela totiž pracuje v Irsku, doma je  právě na krátké dovolené a brzy se vrací zpět. „Chtěli jsme si proto udělat ještě nějaký výlet, než Alena odletí zpět do Irska. Navíc Alena nikdy ve zlínské zoo nebyla. Vůbec nás nenapadlo, že právě my se staneme půlmiliontým návštěvníkem ZOO Zlín. Z výhry však máme velkou radost a určitě budeme stálými návštěvníky“, sdělila své dojmy paní Alena, maminka Samuela.


Zdroj: ZOO Zlín


Simbelmine

 

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Nikdy nestrávím ten násilný název ZOO Zlín!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles