Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Společné léto v zoo a na koupalištích

9. 07. 2010 | ZOO Ústí nad L.
Během letošních prázdnin mohou obyvatelé Ústí nad Labem či ostatní turisté využít výhodné společné nabídky ústecké zoologické zahrady a Městských služeb Ústí n. L. Od začátku července je v prodeji vstupenka za výhodnou zlevněnou cenu (dospělí 130 Kč, děti 65 Kč), kterou lze využít při návštěvě obou zařízení.

Nabídka platí pro celodenní jednorázovou návštěvu zoologické zahrady a jednorázový vstup do jednoho z ústeckých venkovních bazénů, buď v Brné nebo na Klíši. Pokud někdo ví, že během prázdnin chce jít minimálně jednou do zoo, ale i se vykoupat a užít si pobyt u vody, snadno si spočítá, že na společném produktu ušetří!

A kde lze vstupenky sehnat? Kromě všech tří zařízení (zoo, koupaliště Brná, koupaliště Klíše) je čtvrté prodejní místo v Městských lázních. Platnost jednotlivých kupónů je různá – do zoo s ním můžete přijít do konce roku, do bazénů až do ukončení letošního provozu, který závisí na počasí, minimálně však do 31. 8. 2010.
 
 
 
Zdroj: ZOO Ústí nad Labem

Veronika J.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Společné léto v zoo a na koupalištích:

Společné léto v zoo a na koupalištích
Společné léto v zoo a na koupalištích
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !