Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pestrý sváteční program v ústecké zoo

26. 09. 2009 | ZOO Ústí nad L.

Václavský den v zoo nabízí pestrý program, jehož vrcholem budou křtiny mláděte irbise. V rámci programu proběhne také veterinární den v zoo a proto mají v pondělí 28. 9. vstup zdarma nejen všichni Václavové ale také domácí mazlíčci.


Sváteční pondělí 28. září přináší v ústecké zoo oblíbený Václavský den. Hlavní program bude tradičně probíhat na Kolibě od 13:00 hodin. Vystoupí zde hudební skupina Hon na medvídka z Lubné u Rakovníka, mažoretky a orientální tanečnice z ústeckého Domu dětí a mládeže. Po skončení programu bude následovat zlatý hřeb v podobě křtin historicky prvního mláděte irbise narozeného ve zdejší zoo. Malá a krásná samička bude mít neméně půvabnou kmotru. Je jí mladá herečka Tereza Voříšková známá rolemi "dračice" Radky v Rafťácích, Klárky v Bobulích či Berušky ve Venkovském učiteli. Křtiny proběhnou v pavilonu šelem od 16:00 hodin.


Zajímavou doprovodnou akcí je Veterinární den, který bude probíhat u spodní pokladny od 11:00 hodin. Ve spolupráci s partnerem, kterým je Hill´s budou tři veterináři zajišťovat preventivní prohlídky, prohlídky chrupu, vážení a poradenskou činnost pro domácí mazlíčky (psy, kočky, fretky, králíky...) a to vše zdarma. Proto také budou v pondělí osvobozeni od platby vstupného všichni pejskové. Kromě nich mají tradičně vstup zdarma také všichni Václavové a Václavy. Pro nejmenší návštěvníky jsou pak připraveny hry a soutěže v prostoru pavilonu šelem a dětské zoo. Kam na Václava? No přeci do ústecké zoo!


Zdroj: ZOO Ústí


Mangovka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Nádherná číča
Obrázek uživatelky
profil
moc doporučuji tuto ZOO...je moc pěknáSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles