Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.04. 2024
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Poznejte tajemnou a nevšední atmosféru noční ZOO

4. 08. 2011 | ZOO Praha
Nezapomenutelnou a nevšední atmosféru večerní zoologické zahrady nabízíme návštěvníkům již tradičně. Trasa letních procházek směřuje do horní části ZOO. Návštěvníci se v doprovodu zkušených průvodců vybavených svítilnami vypraví za varany komodskými i pospávajícím orangutanem Kamou v Indonéské džungli, neminou výběhy antilop a pavilon Africký dům s velkým stádem žiraf a hrabáči.

Od Afrického domu se pak obrátí na cestu zpět okolo expozic psů hřivnatých a vlků, jejichž noční koncerty zpestřují mnoho večerních prohlídek. Vlčí vytí je nezapomenutelným zážitkem (viz přiložené foto Tomáše Adamce pořízené během jedné z nich). Častým aktérem večerních procházek po ZOO je také Poznejte tajemnou a nevšední atmosféru noční ZOOtajemná hyena čabraková, která celý den tráví spánkem, a stádečko koní Převalského, ve kterém se zrovna 2. srpna narodilo hříbě. Prohlídku zakončují spokojeně pofrkávající zebry a spící medvědi lední.

Během komentované prohlídky, která trvá přibližně hodinu a půl se návštěvníci dozvědí vše zajímavé o nočním životě zvířat v divočině i v ZOO. Průvodce rád odpoví na všechny případné dotazy. Prohlídky vyrážejí každý srpnový pátek a sobotu vždy ve 20.30, 21.00 a 21.30 hodin. První termín ve 20.30 je určen pro rodiny s dětmi, kterým průvodce přizpůsobí výklad, další časy jsou pro dospělé návštěvníky.

Cena prohlídky je 200 Kč pro dospělé, 110 Kč pro děti.
 
Vzhledem k velkému zájmu je třeba se objednat předem na tel. 296 112 230.


Zdroj: Zoo Praha

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Poznejte tajemnou a nevšední atmosféru noční ZOO:

Poznejte tajemnou a nevšední atmosféru noční ZOO
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !