Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Oslava pátých narozenin Moji se vyvedla

15. 12. 2009 | ZOO Praha

Jako první promluvil na pódiu před pavilonem goril autor multimediálního projektu Odhalení a budoucí ředitel pražské zoo, Miroslav Bobek. Pohovořil krátce o tomto projektu a popřál Moje i ostatním členům gorilí skupiny vše nejlepší.

O novinkách a současné situaci v gorilí skupině pak návštěvníky informovala chovatelka Denisa Ryšková, na dobu před pěti lety a na zrození Moji vzpomenul Marek Žďánský. Skupinu hlavních gratulantů ozdobily herečky Nela Boudová a Jana Bernášková, které zároveň pokřtily CD hudebníka Jiřího Bílého s názvem „Projdeme se po zoo“. Ten pak Moje k narozeninám zahrál a zazpíval.

oslavaMoja dostala mnoho dárků – velké koše se zeleninou a ovocem, dřevěného houpacího koně, závěsné krmítko a dort v podobě loga pražské zoo s koněm Převalského od Erhartovy cukrárny. Symbolicky se tak i gorily s tímto logem rozloučily, když logo-dort během pár vteřin rozcupovaly a zkonzumovaly.

Ve vzdělávacím centru za velkého zájmu návštěvníků proběhla beseda s Markem Ždánským, který spolu s tiskovým mluvčím Vítem Kahle vyprávěli o zájmu médií i široké veřejnosti a o emocemi nabité atmosféře, která panovala po narození Moji před pěti lety. Promítaly se první záběry Moji a po skončení besedy od 14.00, v rámci „zookina“, film Gorily v mlze.

Po celý den probíhal v rámci rozloučení se starým logem jarmark, kdy návštěvníci mohli zakoupit oblíbené suvenýry ze zoo s výhodnou slevou.


Zdroj: ZOO Praha

Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !