Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nezapomenutelné zážitky ze ZOO

9. 09. 2011 | ZOO Praha
S manželem každý rok navštěvujeme ZOO v Praze. Už je to pro nás tradice. A každý rok máme odtud plno zážitků.

Předloni jsme jako každý rok o dovolené vyrazili do zoologické zahrady. Byl duben, a přesto bylo krásné počasí – téměř letní. Vzali jsme foťák a vyrazili jsme. Obešli jsme téměř všechna zvířátka a ještě nás čekal pavilon šelem. Manžela uchvátil mohutný tygr. S dalšími návštěvníky sešel z cestičky blíže ke sklu. Povídám:“ Nechoď tak blízko!“ V tu chvíli se tygr opřel o zadní, vzepjal se do výšky opřený předníma tlapkama o sklo a mohutně zařval  – všichni od skla včetně manžela vyděšeně odskočili i já za nimi. Poté jsme se začali smát, pěkně nás tygřík – dvoumetrový - vylekal, ale máme nádhernou fotku na památku. Ještě že tam bylo to sklo.                                                                                                                                          
Vloni byl tygřík venku a koupal se v jezírku. Bylo zde kolem plno návštěvníků - my si také stoupli kolem jezírka – v tu chvíli jako by tygřík manžela zbystřil, začal plavat přímo proti němu, zrak upřený na manžela, ten začal zuřivě fotit. Že by si ho tygr pamatoval? A byl to vůbec on? Máme na ně štěstí.
Do třetice příhoda u klece s papoušky. Přišli jsme ke kleci a akorát jsme se míjeli s mladými rodiči s chlapečkem, kteří odcházeli k dalším zvířátkům.“To jsou krásní papoušci, pojďme na opičky." Manžel přišel k expozici, a protože neměl brýle, povídá:“Kde jsou ty sovy!“ Nikdy nezapomenu, jak se malý chlapeček zatvářil naštvaně na rodiče ve smyslu:“Papoušci, jo?“ Měla jsem co dělat, abych se nepočůrala a dodnes se při této vzpomínce řehtám.
Už se zase těším do ZOO. A čeká nás výprava již ve třech.

Chytra – čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !