Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Milióntý návštěvník v Zoo Praha

24. 09. 2010 | ZOO Praha
V pátek 24. září krátce před 14. hodinou přivítal ředitel Zoo Praha Miroslav Bobek letošního milióntého návštěvníka. Stala se jím paní Lenka Kováčiková z Prahy 2, která do zoo přišla s devítiletou dcerou Týnou.  

S ohledem na nepříznivé počasí a dopady ekonomické krize, která ovlivnila návštěvnost veškerých zoologických zahrad a dalších turistických cílů, je překročení hranice milióntého návštěvníka už 24. září velmi příznivé. Z přehledu dat návštěvnosti za posledních pět let vyplývá, že jsme letos stejně úspěšní jako v letech 2005 a 2008 a dokonce úspěšnější než v roce 2006!

Obě jubilejní návštěvnice obdržely od vedení pražské zoo hodnotné dárky - roční rodinnou vstupenku, velkého plyšového orangutana, pamětní list a mnoho dalších drobností. Další věcné dary věnovali partneři Zoo Praha – zástupci zoo-praha-milionty-navstevnikKomerční banky předali malé Týně poukaz na dětské konto Beruška s vkladem 5000 Kč, Český rozhlas věnoval radiomagnetofon a batoh, společnost Opavia velký dárkový koš plný sladkostí. Egmont dodal dětské knížky a časopisy, Seznam.cz příslušenství k počítači, Mercedes-Benz luxusní kazetu s vinařskými proprietami. Nechyběly ani upomínkové předměty od společností T-SYSTEMS, Velkopopovický Kozel a MAFRA.

Týna s maminkou navštěvují Zoo Praha pravidelně, zhruba třikrát až čtyřikrát do roka. Dnes získaly unikátní možnost projít si Zoo Praha s vlastním průvodcem. Lákavé nabídky s nadšením využily - kromě návštěvy zázemí goril se mohly zblízka podívat i na velké suchozemské želvy.

FOTO:     Ředitel Zoo Praha Miroslav Bobek vítá milióntého návštěvníka Zoo Praha (foto: Jana Ptačinská Jirátová)
Jubilejní návštěvnice získaly mnoho darů od Zoo Praha a jejích partnerů (foto: Jana Ptačinská Jirátová)

Zdroj: ZOO Praha

Veronika J.
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Milióntý návštěvník v Zoo Praha:

Milióntý návštěvník v Zoo Praha
Milióntý návštěvník v Zoo Praha
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle