Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zoo Plzeň

14. 08. 2010 | ZOO Plzeň

Hezký den milé dámy, včera jsme se byli podívat v naší Plzeňské zoo a můžu ji každému jen doporučit. Nejenže se můžete k zoo svést i vláčkem, což se moc líbilo mému skoro dvouletému chlapečkovi Martínkovi, protože mašinka je prostě nejlepší, ale i nová zvířátka, která v zoo přibyla, nám udělala velikou radost. Hádejte, které nejvíc.

No přece žirafa, u té jsme strávili pěknou dobu a to tam nebyla jenom jedna. Samozřejmě nemůžeme opomenout i na další zvířátka jako medvědy, opice, papoušky, krokodýli... no to bych tu byla ještě do zítřka ..prostě zoo je moc krásná, a jestli máte možnost a chvilku, určitě tam zajděte, hlavně dětičkám se tam bude moc líbit.

Skvělé je, že tu najdete i několik stánků a domečků s občerstvením, kde není problém si nechat ohřát jídlo i pro ty nejmenší, takže si ho můžete hezky připravit doma a vzít sebou. A díky tomu není problém strávit v zoo celý den a opravdu si je celou projít a nevynechat jediný koutek. Nesmím  zapomenout ani na statek, který se nachází v horní části zoologické zahrady, protože i když všichni samozřejmě znáte kozičky, beránky a krávy, kde se na ně dneska můžete jít podívat a ještě k tomu je vidět všechny najednou. A na své si přišel i tatínek rybář.

Udělali mu tam atrapu řeky, takže si užíval pohled na opravdu pěkné sumce, kapry a co já vím, jak se ty ryby všechny vlastně jmenují. A jak jsme jeli domů? No samozřejmě i cesta domů byla vláčkem:-) a to se jede krásně po opravdové silnici.

Pro ty starší můžu ještě doporučit Dinopark, který je hned vedle zoologické zahrady, tam my ale zatím nechodíme, přece jenom se tam ty potvůrky i pohybují,tak to necháme až na příští rok, to už nás budou určitě taky zajímat, a spojíme to dohromady s návštěvou zoologické zahrady.


Autor: milacek200

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Plzeňská zoo je dobrá.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles