Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

ZOO Liberec uspořádá další Den pro seniory

14. 10. 2009 | ZOO Liberec

ZOO Liberec uspořádá ve čtvrtek 15. října 2009 už druhý letošní Den pro seniory v rámci neformálního projektu ZOO bez bariér.

Starší návštěvníky zoologické zahrady tak opět čekají dvě speciální komentované prohlídky s našimi lektory (v 9.00 a ve 13.00) a také poloviční vstupné oproti běžným cenám, tedy pouhých 25 korun.

ZOO Liberec navíc v minulém týdnu získala od libereckého Mezinárodního centra Universium pro návštěvníky imobilní nebo s horší pohyblivostí tři invalidní vozíky, které bude potřebným zájemcům v areálu zahrady bezplatně zapůjčovat (stejně jako je tomu s kočárky, dřevěnými vozíky pro děti nebo deštníky).

Prohlídkovou trasu tak díky nim ale budou moci snadno absolvovat třeba i lidé se zraněnou dolní končetinou nebo senioři, kteří by kvůli svému věku již nebyli schopni okruh projít apod. Vozíky budou k zapůjčení ve vrátnici ZOO Liberec.

 

ZOO už letos prošlo 350 tisíc návštěvníků

            ZOO Liberec má letos za sebou další návštěvnickou metu - na sklonku minulého týdne totiž přivítala 350 tisícího návštěvníka, jímž byla Marie Prachárová z Prahy s rodinou. Paní Prachárová získala tradičně řadu upomínkových předmětů a také poukaz na slevu z ceny zájezdu u CK FIRO - tour, a. s. ve výši 30% (max. 30 tisíc Kč). Loni jsme jubilejního návštěvníka přivítali až 19. října. V tuto chvíli (k neděli 11. října) máme meziročně náskok 6434 lidí. Dá se předpokládat, že letošní konečné číslo návštěvnosti se bude pohybovat kolem hranice 370 tisíc.


Zdroj: ZOO Liberec


Mangovka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Je malá, útulná a taková mi přijde rodinná. Moc ráda se tam vracím.
Obrázek uživatelky
profil
Ano je to bezva,když se pořádají takové akcičky pro seniory.
Též jsem naštívila Libereckou ZOO a né jen tu i památky Liberce...nejvíce mě zaujal komplex pro využití volného času...krytý bazén...nádhera...
Obrázek uživatelky
profil
to je bezva,že jsou i takové akce pro starší lidičkySmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles