Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uhynul samec lachtana Nico

17. 11. 2009 | ZOO Liberec

Samec lachtana hřivnatého Nico uhynul 3. listopadu. Bezprostřední příčinou smrti bylo selhání organismu při náročné operaci žaludku. Nico již několik týdnů viditelně strádal, byl apatický a odmítal přijímat potravu.

Na základě veterinárního vyšetření mu proto výživa byla podávána injekčně. Na 3. listopadu bylo svoláno konzilium za účasti předních odborníků, kteří následně pomocí nejmodernější diagnostické techniky zjistili přítomnost velkého cizorodého předmětu v Nicově žaludku.

Nařízená operace už ale nepomohla. Zájmem ZOO Liberec je v krátké době sehnat nového mladého samce, aby atraktivní chov lachtanů hřivnatých nedostál větší úhony. Nico přicestoval v roce 2005 jako tříletý ze ZOO Heidelberg a v ZOO Liberec zplodil samici Mano (2008).


Zdroj: ZOO Liberec


Mangovka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !