Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hvězdy pokřtily mladé vikuně

12. 09. 2009 | ZOO Liberec

Roli sudiček přijaly ve středu 9. září 2009 v ZOO Liberec tváře úspěšných pořadů televize Nova. Veterinární lékařka MVDr. Hana Žertová, která řeší problematické chování domácích zvířat v novém pořadu Polepšovna mazlíčků, herečka Jaroslava Obermaierová, představitelka Vilmy Nyklové z nekonečného populárního seriálu Ulice, a Monika Zoubková, která hraje v úspěšném seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 doktorku Terezu Valšíkovou, společně pokřtily dvě mláďata vzácných jihoamerických lam, zvaných vikuně.

Praha 10. září 2009Sameček, jenž se narodil 15. června rodičům Maxovi a Arice, dostal jméno Ashari, o šest neděl mladší samičku, kterou Max zplodil s Rouge, pokřtili Valdivie. Paní Obermaierová jim popřála, aby se dožili alespoň dvaceti let a aby je děti nekrmily pamlsky, protože to jejich zdraví nesvědčí.

krtiny-zoo-liberecDoktorka Žertová, které leží na srdci především vztahy se zvířaty, jim přála hodně porozumění s lidmi. Monika Zoubková k tomu dodala, aby se jim v ZOO líbilo a aby se dál úspěšně množili, aby se mohly brzy uskutečnit další křtiny.

Malé vikuně byly pokřtěny pouze symbolicky před výběhem, protože jsou velmi plaché. Po přípitku všechny tři dámy podepsaly památeční křestní listy mláďat a následovala autogramiáda pro návštěvníky ZOO.


Zdroj: Nova.cz

Simbelmine
ChytráŽena.cz

 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jsou to hezká zvířataSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
opravdu dobrý skutek a hlavně zábavné!!!!!!!§§
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles