Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Poslední z jarního cyklu Klubových večerů v Zoo Jihlava

31. 03. 2010 | ZOO Jihlava

Poslední z jarního cyklu Klubových večerů v Zoo Jihlava se uskuteční tento čtvrtek – 1. dubna v klubovně jihlavské zoo. Projekce o právě objevované destinaci – o zemi moře, hor a divokých řek, římských ruin a středověkých zřícenin, mešit, kostelů a hlavně pohostinných lidí.


A také o tom, jaké je to cestovat nejspolehlivějším vozítkem po albánských silnicích – to vše v besedě s názvem „Trabantem po Albánii“ s cestovatelkou Ilonou Bittnerovou. Začátek v 18.00 hodin v klubovně zoo, vstup pouze starým vchodem (od řeky), vstupné dobrovolné.


Den Ptactva v duchu velikonočním


dravciJiž tuto sobotu (3. dubna) si připomeneme Den ptactva v jihlavské zoo. Zvláštní pozornost bude jako každý rok věnována návštěvníkům s ptačím příjmením, kteří po zaregistrování obdrží drobný dárek, postoupí do slosování o atraktivní cenu - vyhlídkový let (který již tradičně věnuje Aeroklub Jihlava) a především zaplatí jen poloviční vstupné do zoo (dospělí 40 Kč, děti 20 Kč).


Kukačkovi budou mít vstup do zoo zcela zdarma - Česká ornitologická společnost totiž vyhlásila ptákem roku 2010 kukačku obecnou.
Pro všechny návštěvníky bude připraven pod celý den (9.00 - 16.00 hod.) pestrý program: 


- Výstava „Ptáci“ – výtvarné práce žáků ZUŠ Jihlava (Nový vstupní areál)
- Soutěže a zajímavosti z ptačí říše  ve spolupráci s ČSOP Jihlava
- Velikonoční kvíz pro malé i velké
- Ruční výroba a prodej velikonočních pomlázek a kraslic
dravci- Jarní rukodělné aktivity pro všechny
- Program završí vylosování výherce vyhlídkového letu v 16.00 hodin v africké vesnici Matongo, kde bude vylosován také výherce velikonočního kvízu.


Letos poprvé budou k vidění také ukázky výcviku dravců a sov v prostoru sadu, který spojuje nový vstupní areál s expoziční částí zoo v 11:00 a v 15:00 hodin. Ukázky proběhnou také na Velikonoční pondělí (5. dubna) a na Den Země (24. dubna). Od 1. května do 30. září budou probíhat tradičně každý den kromě pondělí.


 

Zdroj: Zoo Jihlava


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Všichni se snaží přitáhnout lidi, jenže vezmi chlup z dlaně, když žádný není. Dotace nestačí a peníze chybí na všechno, je to černá díra.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles