Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křtiny v ZOO ve Dvoře Králové nad Labem

21. 08. 2009 | ZOO Dvůr Kr. nad L.

V Zoologické zahradě ve Dvoře Králové nad Labem se konalo přivítání nových přírůstků v této ZOO i se zábavným programem, který spolupořádal David Novotný.

Kmotrů se ujala Michaela Dolinová, která přijela se svou maminkou si nejdříve dala oběd v ZOO a poté se vrhla na moderování. Dorazil i Vlasta Horváth s manželkou Markétou a s jeho bratrem. Michaela Nosková se objevila těsně pře začátkem, protože se šla podívat na žirafy: ,,ty já miluji!" dodala Nosková před křtem.

Při zábavném odpoledni zazpívala Míša Nosková a Vlasta Horváth. Poté začali křtiny nejdříve tří malých želviček a kmotrů se ujala Michaela Dolinová, Vlasta Horváth a pořadatel muže roku David Novotný. Každý si měl připravil pro tři malé želvičky jméno, avšak Michaela Dolinová na pódiu překvapila všechny, když prohlásila: ,,Chci, aby po mně něco zůstalo, tak se budeš jmenovat Michaela a kluci, vy jim dejte také svá jména." dodala Míša Dolinová. Tím pádem mají želvičky jména Vlasta, David a Michaela. "Ta moje želvička se pusinkuje s tou tvou,nějak se olizují", dodal Vastík Horváth na Davida Novotného.

Vlasta Horváth se svou manželkou se vypravil k plameňákům, Markéta se bála, aby ji nekousli. "Vlasto, nedávej mě k nim takhle blízko!" křičela na Vlastíka Markéta. Poté při vystoupení Vlastíka se těšil velkého zájmu fanynek a nestačili mu ani jeho podpisové kartičky.

vlasta-horvath-pritelkynePoté následovali druhé křtiny, což bych pták pelikán, jeho kmotrou se stala zpěvačka Michaela Nosková a poslankyně Hana Orgoníková. Míša ho pojmenovala po osobě její blízké a tvářila se u toho tajemně. "Jsi Honza, byla jsem Honzová," řekla poslankyně Orgoníková. "proto souhlasím s jménem Honza." U tohoto křtu byla i paní ředitelka ZOO Dana Holečková, která prozradila, že má nejraději tygra v ZOO.

"V Zoologické zahradě již letos otevřeme africký kemp, který bude celý v africkém stylu, včetně ložnic pro klienty, a budou ráno se probouzet do přírody, kde budou na ně se dívat zvířata, je to unikátní projekt" dodala Dana Holečková ředitelka Zoologické zahrady ve Dvoře Králové nad Labem.

Michaela Dolinová chtěla původně přijet se svými dcerami, ty ji těsně před odjezdem dali košem, "raději šly nakupovat," dodala Michaela Dolinová. Míša Nosková se šla pomazlit do dětského koutku s kozami. "Ty jsou krásné," rozplývala se Nosková nad kozami, "já bych si je vzala domů k našim a mamka by se mi o ně starala" smála se Nosková.

Simbelmine
ChytráŽena.cz

 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !