Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zoo chystá speciální slevový měsíc

2. 10. 2009 | ZOO Děčín

Stejně jako v loňském roce, přichází i letos děčínská zoologická zahrada se speciální slevou na vstupném pro nastávající měsíc říjen. Dospěláci mohou do zoo jen za 40 korun, děti pak vyjde návštěva zahrady na pouhou dvacetikorunu. Využijte tedy i vy ještě příznivého říjnového počasí a přijďte nasát podzimní atmosféru do děčínské zoo!

 

V zoo se bude slavit svátek všech zvířat

Přijďte do děčínské zoo oslavit Mezinárodní den zvířat! Netradiční oslava svátku všech zvířat čeká zoo na Pastýřské stěně už v sobotu 3. října. Akce nazvaná Den zvířat aneb Šelmy kolem nás slibuje mnoho zajímavého!

Do zoo v tento den zavítá například s ukázkami canis - a animoterapie obecně prospěšná společnost Anitera, představí se také Městský útulek pro toulavá a opuštěná zvířata v Děčíně  a nebudou chybět křtiny nově narozených zvířat. Protentokrát jsme vybrali mláďata pásovců štětinatých. „Děti čeká spoustu soutěží, pohádka Divadélka Bublinka O Červené Karkulce i prezentace Hokejového klubu Děčín. Bude také možnost nechat se povozit na koních,“ uvedla vedoucí Centra návštěvnických služeb Zoo Děčín Ing. Dagmar Floriánová. Návštěvníci se budou moci povozit na koních a těšit se mohou také na dvě slevové akce na vstupném. „Ty z dětí se na návštěvu zoo vybaví maskou evropské šelmy, ty se mohou těšit na slevu ve výši 50% a také na společné focení všech příchozích v maskách. Další slevu mohou získat všichni dospěláci, kteří do zoo přinesou vysloužilý elektrospotřebič a odevzdají jej u stánku Elektrowinu. Dostanou za něj volnou vstupenku v hodnotě 40 korun, což se po celý měsíc říjen rovná vstupnému pro dospělé,“ doplnila Floriánová.

Na akci proběhne také vyhlášení výsledků tzv. Barevného týdne – výtvarné dílny pod širým nebem, které bude spojeno i s prodejem výtvorů všech zúčastněných dětí. Pro letošní rok bylo tématem malování pohlednice na podporu kampaně na ochranu evropských šelem.

Přijďte i vy prožít do děčínské zoo fajn sobotní odpoledne a oslavit svátek zvířat. Akce začíná ve 14.00 hodin, k poslechu zahraje hudební skupina U-Style.    

 

Přijďte do ZooKlubu na zajímavou besedu

V měsíci říjnu Zoo Děčín opět odstartuje oblíbený cyklus přednášek a besed v ZooKlubu na Rajských ostrovech. Už 22. října zde bude o Projektu Tarsius v rámci přednášky nazvané Po stopách nočních skřítků - nártounů filipínských, vyprávět externí pracovnice děčínské zoo RNDr. Milada Petrů. Vydáme se s ní společně do nitra filipínské džungle a poznáme tohoto pozoruhodného živočicha docela zblízka. Přednáška začíná v 17.30 hodin a vstup je zdarma.

 

Zoo Děčín opět shání dýně!

Urodilo se vám v letošním roce více dýní, než dokážete spotřebovat? Darujte je do děčínské zoo! Zahrádkářské přebytky jakou jsou dýně, cukety nebo patizony využije zoo na akci Strašidelná zoo v sobotu 7. listopadu. Jde o již tradiční akci, která je návštěvníky velmi oblíbená. "V zoo na Pastýřské stěně v tento den společně dlabeme dýně a vyrábíme strašidýlka, kterými pak nasvítíme celou zahradu. Nechybí lampiónový průvod ani strašidelné soutěže," uvedla vedoucí centra návštěvnických služeb Ing. Dagmar Floriánová. Dárci se mohou těšit na drobnou pozornost od Zoo Děčín. 

Pro více informací volejte Centrum návštěvnických služeb Zoo Děčín - tel. č. 412 531 626.

 

Podzimní soutěž ve sběru žaludů a bukvic

Zoologická zahrada Děčín vyhlašuje podzimní soutěž ve sběru vybraných plodů, které poslouží jako zpestření jídelníčku mnoha obyvatelům zoo (prasatům, jelenům, opicím). Jde o plody těchto stromů:

-           dub (žaludy)

-           buk (bukvice)

Pravidla:

-           soutěží jednotlivci

-           všechny plody musejí být důkladně usušeny a odděleny podle druhů

-           v rámci soutěže budou hodnoceny dvě kategorie (kategorie 1: žaludy, kategorie 2: bukvice)

-           nasbírané a usušené plody mohou soutěžící nosit až do 1. listopadu 2009 na recepci zoo, kde bude provedeno kontrolní převážení

Slavnostní vyhodnocení soutěže proběhne v Zoo Děčín 7. listopadu 2009 v rámci akce Strašidelná zoo. Výherci se mohou těšit na zajímavé ceny v podobě dárkových poukazů, V.I.P. prohlídek zoo, balíčků propagačních předmětů zoo.


Zdroj: ZOO Děčín

Mangovka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
výborný a skvělý nápad pro celou rodinu s dětmi !!!!!!!!!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles