Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V zoo je nyní k vidění mnoho mláďat

17. 09. 2010 | ZOO Děčín

Jsou velkou radostí pro ošetřovatele i vyhledávanými objekty většiny návštěvníků. O kom je řeč? O mláďatech, která přicházejí na svět v děčínské zoo. V současné době je jich k vidění hned několik a o největší nadílku se postarali zástupci prasat.

„Čtyři miniprasátka domácí máme v dětské kontaktní zoo, další čtyři malé pruhované čuníky najdou návštěvníci v expozici prasat divokých,“ uvedl zoolog Roman Řehák. Radost z nového života může přinést také pohled do výběhu sambarů skvrnitých nebo seriem rudozobých.

Hravá mláďata lze spatřit i v expozici koček divokých nebo naproti výběhu koní, kde pobíhají dva malí nandu pampoví. „Ještě pár dní budou k vidění také mláďata sovic sněžných, která se vylíhla během června. Jedno z nich brzy poputuje do ústecké zoologické zahrady, druhé pak najde nové útočiště v záchranné stanici AVES v Kladně,“ doplnil zoolog. Pokud vše půjde dobře, měla by se nadílka nových mláďat letos ještě rozšířit. Očekává se například narození malého oslíka.

Přijďte se i vy podívat na nová mláďata do Zoo Děčín. V měsíci září je otevřeno od 8 do 18 hodin, v říjnu pak o hodinu méně.            

 

Zdroj: ZOO Děčín

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !