Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Děčínská zoo oslaví Den Země

23. 04. 2010 | ZOO Děčín

Již tuto sobotu oslaví děčínská zoologická zahrada Den Země. Návštěvníci se mohou těšit na příjemné odpoledne plné zajímavých aktivit. Děti se dočkají ekologických soutěží, divadelní pohádky o Slepičce Pepičce, ukázky výcviku policejních psů, křtiny zvířat, ale i jízdy na koních.

„Protože tato akce bude pořádána na podporu kampaně EAZA, která se týká evropských šelem, rozhodli jsme se pro tento den zvýhodnit na vstupném všechny návštěvníky, kteří nosí jméno šelmy. Takže například takový pan Liška, paní Brtníková nebo pan Rosomák k nám budou moci po prokázání zcela zdarma,“ uvedla vedoucí Centra návštěvnických služeb Ing. Dagmar Floriánová. Zkrátka ale nepřijdou ani ostatní návštěvníci. Díky otevření turistické sezóny 2010 v destinaci České Švýcarsko budou moci v děčínské zoo čerpat další slevu. „Jeden příchozí platí a druhý může zdarma. Systém 1 + 1 zdarma fungoval již minulý rok. Doufáme, že k nám díky tomu najde cestu mnoho návštěvníků. K poslechu bude hrát oblíbená kapela U-Style,“ doplnila Floriánová. Akce začíná v sobotu 24. dubna ve 14.00 hodin.

 

Novinka! Předprodej vstupenek

Děčínská zoo zavedla novou službu pro návštěvníky. Jde o možnost zakoupení vstupenek na velké akce pro veřejnost v předprodeji. Návštěvníci se tak vyhnou dlouhým frontám v den konání akce a nepřijdou tak ani o kousek zajímavého programu. Vstupenky lze předem zakoupit jak na pokladně zoo, tak v Expozici Rajské ostrovy.       

 

Zdroj: ZOO Děčín

 

Mangovka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !